Flickan med snö i håret

- Ninni Schulman

Arvostelu 4.1
12h 14min
335 Sivua
Hagfors
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

En kall och snöig nyårsafton försvinner sextonåriga Hedda Losjö från sitt hem utanför Hagfors i Värmland. Hennes föräldrar är förtvivlade. Vad kan ha hänt deras skötsamma dotter? När poliserna Petra Wilander och Christer Berglund får fallet på sitt bord visar det sig snart att Hedda har levt ett dubbelliv.

En tid senare hittas en ung flicka mördad i en jordkällare i skogen några kilometer från familjen Losjös hem. Flickan är naken och har dödats med ett skott i bakhuvudet. Kan det vara den försvunna Hedda? Den lilla polisstationen står nu inför en av sina största utmaningar.

Journalisten Magdalena Hansson har lämnat Stockholm och flyttat hem till Hagfors med sin sexåriga adoptivson Nils efter en uppslitande skilsmässa. Hon är trött och deprimerad och hoppas att lugnet på landsbygden och tryggheten i uppväxtstaden ska ge henne livsglädjen tillbaka. Magdalena engagerar sig känslomässigt i den försvunna Heddas öde och börjar gräva i fallet. Snart inser hon att den fridfulla bygden bär på hemligheter som vissa gör vad som helst för att dölja.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Sarja:

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

12h 14min

Sivua:

335

Kielet:

ruotsi

Julkaistu:

16.7.2010

Äänikirjan kustantaja:

Bonnier Audio

ISBN Äänikirja:

9789173484794

E-kirjan kustantaja:

Bokförlaget Forum

ISBN e-kirja:

9789143506389

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Flickan med snö i håret – Äänikirja, E-kirja

Bra bok

Erica

Spännande

Emilia

Lite för grym för min smak, med de unga tjejernas öde 😥

Nadja