För dig sedd

För dig sedd

Tietoa kirjasta

Femtio nyanser-febern har drabbat världen och med den följer en ny generation erotisk litteratur. Sylvia Days Crossfiretrilogi har gjort internationell succé; redan såld till över 30 länder. För dig sedd är den andra delen om Eva and Gideon.

Gideon Cross. Vacker och perfekt på utsidan. Men skadad och plågad på insidan. Han var mitt ljus, som kunde ge mig med de mörkaste upplevelserna. Jag kunde inte hålla mig borta. Jag ville inte. Han var mitt missbruk, alla mina fantasier, min.

Mitt förflutna var lika våldsamt som hans, och jag var så trasig. Vi skulle aldrig fungera. Det var för hårt, alltför smärtsamt - utom när det var perfekt. De stunder när vår kärlek trängde undan alla problem och svartsjuka. Vi var bundna av våra behov. Och vår passion skulle ta oss bortom allt vi tidigare trott om oss själva och livet.

För dig blottad ges ut i april, För dig sedd i juni och den tredje och avslutande delen, För dig nära, ges ut i september.

"Det här är en historia om kvinnlig sexualitet och mänsklig sårbarhet, om livsbejakande lust, om att ge och ta och våga få, om mörk svartsjuka och en önskan att äga, om den besatthet som kan följa med att älska. En roman väl värd att läsa - både för kvinnor och män."
Karina Berg Johansson, författare till Den sista utvägen

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle För dig sedd