Gargantis

Arvostelu 4.6
7h 32min
Aaveranta
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Jokin salaperäinen ja mahtava on heräämäisillään Aaverannan vesissä.

Gargantis vie lukijansa takaisin Aaverannan maailmaan ja tarjoaa poikkeuksellisen kutkuttavan lukukokemuksen Harry Potter -kirjojen hengessä.

Herbie Sitrus ja Orvokki Parma jatkavat uhkarohkeita mutta tuloksekkaita tutkimuksiaan mystisessä merenrantakaupungissa. Aaverantaa riepottavat toinen toistaan hurjemmat talvimyrskyt ja on syytä epäillä, ettei niiden alkuperä ole tästä maailmasta. Onko legendaarinen Gargantis tulossa etsimään aarrettaan ja sitä raukkaa, joka sen alun perin vei?

Sarjan ensimmäisestä osasta sanottua: ”Malamanteri ei jäljittele J. K. Rowlingia, vaikka Jenni Hanniverin kirja-apteekki ja sen mekaaninen merenapina, joka sylkee ulos kirjareseptejä, ansaitsisi kyllä myyntipaikan Viistokujalta. Mieluumminkin Taylorin mielikuvitus tuottaa samanlaisen poikkeuksellisen kutkuttavan lukukokemuksen.” – Alex O’Connell, THE TIMES

Thomas Taylor on brittiläinen kirjailija ja taiteilija, joka muistetaan mm. ensimmäisen Harry Potter -kirjan kannen kuvittajana. Malamanteri aloitti Aaveranta-sarjan, tarina-aarrearkun, jossa salaisuudet ja legendat huuhtoutuvat unohtumattoman merenrantakylän rannoille.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Jaana Kapari-Jatta

Sarja:

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

7h 32min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

12.10.2020

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510449561

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Gargantis –
Äänikirja

Mahtava

Mun lempi kirka koskaan mahtava lukija ja hyvä käännös

Silja

Paras ikinä

Riina

Tosi hyvä

hanna

Parani loppua kohti.

Juho