Grand Tour

Johdatus anarkistiseen vapauteen

- Ville Hytönen

11h 3min
209 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Kaunokirjallisia esseitä muukalaisuudesta, kustantamisesta ja anarkismista

Anarkistinen vapaus on kapinaa oman mielen sisäisiä aitoja ja muureja vastaan. Se on lapsenmielistä, iloista anarkismia, jonka työkalut virheitä ja vääryyksiä vastaan ovat yksilöllisyydessä. Vedä maihinnoususaappaat jalkaasi ja nouse Grand Tourin kyytiin!

Grand Tour esittää vitaalin elämän perusehdoksi anarkistisen vapausajattelun. Se ei lukkiudu oikeisto-vasemmisto-akselille eikä suostu mukautumaan olemassa oleviin lokeroihin. Se uskoo ihmisen pohjimmaiseen hyvyyteen ja on kotonaan niin Syyrian sisällissodan kädenvääntäjien pöydässä, pohjoisvenäläisessä kaivoskaupungissa kuin Suomen itsenäisyyspäivän vastaanotollakin. Grand Tourin anarkismi syntyy muukalaisuuden käsitteestä ja perustuu yksilön oikeuksien ja vastuiden väliseen tasapainoon.

Ville Hytönen on virolaisessa majakkalaaksossa asuva kirjailija, vegaani-isä ja seikkailija, joka viihtyy niin pakolaisleireillä, omassa kasvihuoneessaan kuin vallan salongeissakin. Grand Tour on muun muassa romaaneja, runoja ja lastenkirjoja kirjoittavan Hytösen ensimmäinen esseeteos, jossa hän käsittelee myös Savukeidas-kustantamonsa aikaisia tapahtumia.

Kirjailija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

11h 3min

Sivua:

209

Kielet:

suomi

Julkaistu:

18.8.2022

Äänikirjan kustantaja:

Tuuma-kustannus

ISBN Äänikirja:

9789523703018

E-kirjan kustantaja:

Tuuma-kustannus

ISBN e-kirja:

9789523703001

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Grand Tour – E-kirja, Äänikirja

Hyvä

Arja