Guns N' Roses- Mick Wall

Arvostelu 4
20h
473 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Guns N’ Rosesin koko tarina.

Hard rockin mahtavimman yhtyeen matka Sunset Stripin rähjäisilta klubeilta planeetan suurimmaksi rockbändiksi, luhistuminen omaan mahdottomuuteensa ja uusi alku.

Guns N’ Roses oli lajinsa viimeinen. Ennakoimaton, kaoottinen ja vaarallinen. Ja valtava. 60-luvun jättiläisten perillinen suoraan alenevassa polvessa.

Bändi nousi suosioon 80-luvulla, aikana jolloin sisäsiistit MTV-yhtyeet hallitsivat myyntilistoja. Sen anteeksipyytämätön asenne ja skandaalien polttama reitti planeetan suurimmaksi rockbändiksi oli markkinamiesten unelma ja painajainen.

Mick Wall oli osa yhtyeen sisäpiiriä ennen riitautumistaan laulajan Axl Rosen kanssa 90-luvun alussa. Wall on siis syntynyt kirjoittamaan viimeisen sanan Guns N’ Rosesin tarinasta, varsinkin kun hän on edelleen hyvissä väleissä yhtyeen muiden jäsenten kanssa, ja heitä hän on myös tuoreeltaan haastatellut kirjaan.

Raskaan rockin kärkikronikoitsijoihin lukeutuva toimittaja Mick Wall on kirjoittanut kehuttuja kirjoja Lemmystä Led Zeppeliniin ja Black Sabbathista Iron Maideniin. Suomalaisille rockin sisäpiiriläinen tuli tutuksi jo 1980-luvun lopun Monsters Of Rock -televisio-ohjelmansa kautta.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Petri Silas

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

20h

Sivut:

473

Kielet:

suomi

Julkaistu:

21.12.2021

Äänikirjan kustantaja:

Johnny Kniga

ISBN Äänikirja:

9789510481370

E-kirjan kustantaja:

Johnny Kniga

ISBN e-kirja:

9789510481363

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Guns N' Roses – Äänikirja, E-kirja

Hyvää kerrontaa mutta loppua lukuunottamatta ikävän negatiivinen sävy koko ajan🙄

peter

Loistava

Robert

Erinomaisen kattava paketti nykypäivään asti. Vaikka Slashin ja Duffin kirjat olivat tuttuja, tässä oli myös runsaasti uutta niihin.

Petri

Hyvä hyvä!

Minttu

Mielenkiintoinen kirja ja hyvä lukija 👌

Max

Ihan Ok

Mikko

Sekavaa sepustusta. Jätin kesken. Slashin omaelämäkerta monin verroin parempi.

Asmo

Huikea kirja

Suosittelen väkevästi!

Ville

Oli vähän pitkäveteistä lajittelua. Piti palata lukemattomia kertoja takaisin päin ja kuunnella uudestaan koska olin niin pitkästynyt.

Harri

Kun on ilmeistä, että kirjassa on paljon englanninkielisiä sanoja ja nimiä, olisi suotavaa, että lukija osaisi ääntää englantia edes tyydyttävästi.

Outi

Kattava ja viihdyttävä. Suosittelen.

Mikko