Guns N' Roses

Viimeiset jättiläiset

Arvostelu 4
20h
473 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Guns N’ Rosesin koko tarina.

Hard rockin mahtavimman yhtyeen matka Sunset Stripin rähjäisilta klubeilta planeetan suurimmaksi rockbändiksi, luhistuminen omaan mahdottomuuteensa ja uusi alku.

Guns N’ Roses oli lajinsa viimeinen. Ennakoimaton, kaoottinen ja vaarallinen. Ja valtava. 60-luvun jättiläisten perillinen suoraan alenevassa polvessa.

Bändi nousi suosioon 80-luvulla, aikana jolloin sisäsiistit MTV-yhtyeet hallitsivat myyntilistoja. Sen anteeksipyytämätön asenne ja skandaalien polttama reitti planeetan suurimmaksi rockbändiksi oli markkinamiesten unelma ja painajainen.

Mick Wall oli osa yhtyeen sisäpiiriä ennen riitautumistaan laulajan Axl Rosen kanssa 90-luvun alussa. Wall on siis syntynyt kirjoittamaan viimeisen sanan Guns N’ Rosesin tarinasta, varsinkin kun hän on edelleen hyvissä väleissä yhtyeen muiden jäsenten kanssa, ja heitä hän on myös tuoreeltaan haastatellut kirjaan.

Raskaan rockin kärkikronikoitsijoihin lukeutuva toimittaja Mick Wall on kirjoittanut kehuttuja kirjoja Lemmystä Led Zeppeliniin ja Black Sabbathista Iron Maideniin. Suomalaisille rockin sisäpiiriläinen tuli tutuksi jo 1980-luvun lopun Monsters Of Rock -televisio-ohjelmansa kautta.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Petri Silas

Muoto:

Äänikirjan kesto:

20h

Sivua:

473

Kielet:

suomi

Julkaistu:

21.12.2021

Äänikirjan kustantaja:

Johnny Kniga

ISBN Äänikirja:

9789510481370

E-kirjan kustantaja:

Johnny Kniga

ISBN e-kirja:

9789510481363

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Guns N' Roses –
Äänikirja, E-kirja

Odotin jotain enemmän....

Jukka

Vähemmän bändiä seuranneena opin paljon.

TopiEve

Hyvä, mutta ehkä hieman turhan pitkä kirja

Jarno

Mielenkiintoinen kirja aikansa superbändistä. 🤘🏻

Marko