Hallituksen puheenjohtajan opas

Hallituksen puheenjohtajan opas

Tietoa kirjasta

Jokaisen puheenjohtajan apuväline ja työkalu!

Hallituksen puheenjohtajan opas antaa pk-yrityksen hallituksen puheenjohtajalle sekä hallituksen jäsenille käytännön ohjeita siitä, miten pk-yritystä johdetaan menestykseen hyvällä hallitustyöskentelyllä. Teoksessa annetaan ajatuksia ja näkemyksiä siitä, mitä erilaisissa yrityksen johtamisen tilanteissa on järkevää huomioida ja miten eri asiat liittyvät toisiinsa. Hallitustyön edistymisen ja menestymisen kannalta puheenjohtajan rooli hallituksessa on oleellinen.

Teoksessa käydään läpi, kuinka puheenjohtaja voi omalla toiminnallaan vaikuttaa yrityksen strategiseen, toiminnalliseen ja yleiseen tehokkuuteen ja niiden toteuttamiseen käytännön toiminnassa ja päätöksenteossa. Teos on laadittu hakuteoksen muotoon. Lukija löytää nopeasti etsimänsä kohdan ja voi siirtyä suoraan asiaan, jota haluaa tarkastella ja johon kaipaa apua.

Kirjaa on uudistettu ottaen huomioon hallitustyöhön kohdistuvat muuttuvat vaatimukset, jotka edellyttävät hallituksen tuottavan yritykselle monipuolisesti hyötyä yhä useammalla tavalla yhä nopeammin muuttuvassa tilanteessa. Samalla korostuu hallituksen ja sen puheenjohtajan rooli paitsi yrityksen suunnan määrittelijänä myös sen toteutumisen varmistajana.

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Hallituksen puheenjohtajan opas