Haluan, että kuolet

Haluan, että kuolet

Tietoa kirjasta

Raju trilleri huumerikollisista ja heidän läheisistään

Kolmekymppinen Jake on velkaa prätkäjengille, ja työt huumeringissä uhkaavat kaatua rahasotkuihin. Peliriippuvuus on ajanut Jaken ahtaalle, ja ratkaisu ongelmiin näyttää löytyvän omasta päihderiippuvuudestaan toipuvasta tyttöystävästä Marista. Samalla kun Jake pyristelee irti veloistaan, huumeringin muut tekijät selvittelevät omia sotkujaan. Sami on eron partaalla, Vatanen yrittää solmia suhdetta poikaansa ja organisaation johtaja Ibrahim löytää unelmiensa naisen. Umpikujaan ajautunut Jake päättää ratkaista ongelmansa tavalla, joka vie heidät kaikki törmäyskurssille.

Kansainvälisesti menestyneen sarjakuvakirjailijan trilleri "Haluan, että kuolet" on rankka tarina narsismista, lähisuhdeväkivallasta ja elämästä huumerikollisuuden varjossa.

Hannu Kesola on elokuva- ja sarjakuvakäsikirjoittaja sekä kirjailija, joka tunnetaan erityisesti kansainvälisesti menestyneistä sarjakuvistaan. Sarjasta Blood, Skulls and Chrome on tuotannossa myös samanniminen elokuva Yhdysvalloissa. Kesolan esikoisromaani Rikki revitty ilmestyi vuonna 2020.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Haluan, että kuolet