Hämähäkki

- Lars Kepler

Arvostelu 4.1
17h 26min
351 Sivua
Joona Linna
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Hämähäkki väijyy verkossaan. Pakoon et pääse.

Saga Bauer palaa Joona Linnan rinnalle sarjan yhdeksännessä osassa. Vastaansa Joona ja Saga saavat julman sarjamurhaajan, jolla tuntuu olevan heihin kumpaankin pelottava kytkös.

Kolme vuotta sitten Saga Bauer sai uhkaavan postikortin, jossa kerrottiin yhdeksästä valkoisesta ammuksesta. Yksi niistä oli varattu komisario Joona Linnalle, ja vain Saga voisi pelastaa Joonan. Nyt Kapellskäristä löytyy puuhun sidottu säkki ja siitä syöpynyt ruumis – sekä valkoinen patruunan hylsy. Murhaaja on aloittanut poliisin kanssa demonisen arvoitusleikkinsä, jossa hän on aina askelen edellä. Joona ja Saga etsivät epätoivoisesti ratkaisua, mutta takertuvatko hekin vain entistä tiukemmin Hämähäkin verkkoon?

”Haluamme työntää henkilöhahmojamme äärimmäisiin olosuhteisiin, katsoa miten he pärjäävät, kun nostamme tarinan kierroksia. Haluamme pelottaa lukijoita – ja itseämme.” Lars Kepler

Nimimerkki Lars Keplerintakana on ruotsalainen kirjailijapariskunta Alexander Ahndoril (s. 1967) ja Alexandra Coelho Ahndoril (s. 1966). Heidän saumaton yhteistyönsä Lars Keplerinä alkoi rakkaudesta jännityskirjallisuuteen ja -elokuviin. Sittemmin Joona Linna -sarja on lunastanut paikkansa pohjoismaisen kirjallisuuden eturivissä. Kansainväliseksi ilmiöksi noussut sarja on myynyt maailmalla 14 miljoonaa kappaletta ja sitä on käännetty 40 kielelle.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Terhi VartiaAntti Saarilahti

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

9

Äänikirjan kesto:

17h 26min

Sivua:

351

Kielet:

suomi

Julkaistu:

21.10.2022

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520445430

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520445423

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Hämähäkki – E-kirja, Äänikirja

Pitkiä (pitkästyttäviä) yksityiskohtaisia erilaisten tilanteiden ja kohtausten kuvauksia oli aivan liikaa. Oli pakko kelailla eteen päin. Juoni hajosi paikoitellen kokonaan. Mukana täysin turhia juonenkäänteitä. Jos olisi ollut jokin muu kirjasarja, olisin jättänyt kesken, mutta nyt oli toki pakko tietää mitä Joonalle ja Sagalle käy. Ei ollut koukuttava kuten aiemmat kirjat. Oli tylsä.

Päivi

Huonosti kirjoiteltua pehmopokeq yhdistettynä yksiulotteisiin hahmoihin ja supersankareihin. Kaikenlaisten kirjojen ystävänä ensimmäinen kerta vuosiin kun meinasi jäädä kirja kesken

Mika

Kohtaukset kuin B-luokan action-leffasta tai c-luokan kauhuelokuvasta.

Merle

Oi et osaa sitten joka kerta tehdä hyvän kirja ja lopun🤯

Anna-Liisa