Hammastohtori ja hämärä juoni
    
Jaa kirja    
Täydellinen kirja oman elämänsä salapoliiseille ja herkullisen jännityksen ystäville!
Archie oli suunnitellut viettävänsä leppoisan kesän Hämäränhyssyn kaupungissa - piknikejä järven rannalla, kummitusten jahtaamista hämyisässä kartanossa ja tietenkin uusien makeisten testaamista ikiomassa karkkitehtaassa. Mutta suunnitelmat muuttuvat, kun kaupungin kuuluisa Eriskummapuu on vaarassa kuolla.
Puun pelastaminen osoittautuu yllättävän kinkkiseksi. Tilanne vaikeutuu entisestään, kun Hämäränhyssy saa uuden luihun hammaslääkärin, jonka puuhat sekoittavat koko kaupungin. Yhtäkkiä Archien kesä ei olekaan enää pelkkää hattaramaista unelmaa vaan se alkaa muistuttaa suussa räjähtävää salmiakkipommia.
Kirja jatkaa mielikuvituksellista Hämäränhyssyn mysteerit -sarjaa, joka on täynnä outoja johtolankoja, erikoisia olentoja, pahansuopia sukulaisia ja kasoittain makeisia. Sarjaa on käännetty seitsemälle kielelle, ja Isossa-Britanniassa ensimmäistä kirjaa on myyty yli 18 000 kappaletta.
David O'Connell on kirjailija ja kuvittaja Lontoosta. Hän pitää tarinoista, joissa on taikuutta ja hirviöitä - erityisesti jos nämä ovat hassuja hirviöitä. Hänen lempimakeisiaan ovat kirpeät kolapullot.
Suositusikä 7+
Näytä lisää