Hänen ritarinsa

- Ethel M. Dell

154 sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Pierre ja Peter ovat veljekset, joilla on eri isät. Pierre on päässyt elämässään pitkälle salaisena poliisina. Hän saa säännöllisin väliajoin käskyn matkustaa mitä erikoisimpiin paikkoihin, välillä jopa toiselle puolelle maailmaa. Peter puolestaan elää tavallisempaa elämää – jos nyt yläluokkaista englantilaista elämää voi tavalliseksi kutsua!

Eräänä päivänä Peter kuulee jotain sellaista, mitä hänen ei olisi pitänyt kuulla. Peter kertoo kuulemastaan Pierrelle, joka tietää heti, että tapausta pitää tutkia syvemmin. Ja niin Peter pääsee veljensä mukaan selvittämään salaperäistä tapahtumaketjua, johon liittyy kaunis nainen nimeltään Gabrielle Dermot....

Ethel M. Dell on englantilaisen kirjailija Ethel May Dell Savagen (1881–1939) taiteilijanimi. Dell julkaisi erityisesti romanttisia romaaneja. Hän aloitti kirjoitusharrastuksen jo nuorena tyttönä. Hänellä kesti kuitenkin pitkään saada ensimmäinen romaaninsa julkaistua; kahdeksan kustantamoa hylkäsi hänen esikoisromaaninsa "Kotkan tie" käsikirjoituksen.
Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Väinö Nyman
Muoto:
E-kirja
sivua E-kirja:
154
Kielet:
suomi
Julkaistu:
28.1.2021
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN E-kirja:
9788726311983

© Saga Egmont (E-kirja)