Happy end

Happy end

Seksuaalisesti vireät pitkät parisuhteet

Tietoa kirjasta

Nyt paljastuu onnellisen ja seksuaalisesti vireän parisuhteen salaisuus!

Miten saada väljähtänyt suhde säkenöimään? Miten syventää läheisyyttä, intimiteettiä ja seksuaalista vireyttä parisuhteessa ja pysyä yhdessä pitkään?

Ihastuksen huuman haihduttua läheisyyden merkitys korostuu parisuhteessa. Läheisyys lisää parin tunneyhteyttä, vahva tunneyhteys antaa tilaa seksuaalisuudelle, seksuaalisuus vahvistaa parin tiimiytymistä, joka antaa voimavaroja myös vaikeuksien kohtaamiseen.Kirja lisää tietoa omasta seksuaalisuudesta, antaa välineitä omien seksuaalisten vahvuuksien tunnistamiseen sekä välittää keinoja vuorovaikutus- ja seksuaaliongelmien ratkaisuun tai nuukahtaneen suhteen elävöittämiseen. Teos pohjautuu laajaan kyselytutkimukseen, jonka satoa kirjoittajat tulkitsevat hyödyntäen omaa intiimielämän pitkää tutkimustietouttaan ja kliinisestä terapiatyöstä karttuneita kokemuksiaan.

Osmo Kontula on Väestöliiton tutkimusprofessori ja suomalaisen seksitutkimuksen uranuurtaja. Kansainvälisestikin tunnustettu alan asiantuntija Kontula on julkaissut aiheesta lukuisia teoksia ja tutkimusartikkeleita. Maaret Kallio on psykoterapeutti ja seksuaaliterapeutti. Hän on tietokirjailija ja tuttu televisiotyöstään mm. Ensitreffit alttarilla -sarjasta sekä suositusta blogistaan Lujasti lempeä Helsingin Sanomissa.

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Happy end