Harakanloukku

Arvostelu 4.6
12h 4min
272 Sivua
Faunoidit
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

”First you wanna kill me, then you wanna kiss me.”

Suosikkitrilogian päätösosassa vaara ja viettelys kulkevat käsi kädessä. Viken katoaminen heittää Rufuksen ja Unnan olosuhteisiin, joista yksikään faunoidi ei ole palannut elävänä.

”Selvitä saaliisi heikkoudet ja rakenna loukkusi näistä elementeistä”, neuvoo metsästäjän käsikirja. Kun Viken puhelin ei baariyön päätteeksi vastaa, aavistaa Joone pahinta. Pelastusretki tuntemattomaan pakottaa Unnan ja Rufuksen unohtamaan sydänsurunsa, mutta mullistaa Joonen elämän sitäkin rajummin. Nuori jousimies pelastaa Joonen pulasta ja huokuu vetovoimaa, jonka edessä harakkapoika on aseeton. Alkaa taistelu aikaa, pakkasta ja päänsisäisiä houkutuksia vastaan. Kun saalistajan ja saaliin intohimot ovat yhteisiä, ei mikään ole enää itsestään selvää ja roihu syttyessään pidäkkeetön.

Annukka Salama (s. 1980) on tamperelainen kirjailija, jonka faunoidinuorista kertovaan trilogiaan kuuluvat kirjat Käärmeenlumooja, Piraijakuiskaaja ja Harakanloukku. Käärmeenlumooja voitti ilmestyessään Blogistanian Kuopus -palkinnon ja oli Topelius-palkintoehdokkaana.

Kirjailija(t):

Muoto:

Sarja:

Osa:

3

Äänikirjan kesto:

12h 4min

Sivua:

272

Kielet:

suomi

Julkaistu:

7.7.2022

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510460597

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510408483

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Harakanloukku –
E-kirja, Äänikirja

Hyvä trilogia, mutta jotenkin itsestä tuntui, että se jäi kesken 🤔 Tästä olisi ihan hyvin saanut vielä ainakin yhden osan lisää.

Milena

Erinomainen lopetus mahtavalle kirjasarjalle!!

Kirjan muihin osiin poiketen synkemmän sävyinen mutta silti mahtava kirja oli yhteen hengenvetoon luettava, lukeminen kesti neljä päivää kun tykitin koko kirjan läpi. Eri hahmojen näkökulmista kuvatuissa luvuissa oli monenlaista eri tunne kirjoa, niin niitä positiivia kuin niitä synkempiäkin. Meikäpoika tykästyi eniten kirjan samaistuttaviin hahmoihin ja nokkeliin lainauksiin, joita oli runsaasti ja täydellisissä kohdissa. Erinomainen lopetus mahtavalle kirjasarjalle. Come on hei, lopettakaa nyt tän helkkarin arvostelun lukeminen ja menkää lukemaan ite kirja!

Neo

Ihan mahtava kirja ja nopea tempo!!

Laura

Superhyvä kirja!❤️❤️❤️

Aapo