Harha-askel

Arvostelu 3.9
15h 31min
330 Sivua
Doggerland
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Uusi murhasaari on noussut merestä!

Tervetuloa Doggerlandiin! Se sijaitsee siellä missä brittidekkari ja skandikrimi kohtaavat. Siellä tapahtuu murhia, ja niitä ratkoo elämänsä solmuun saanut komisario Karen Eiken Hornby.

Harha-askel on ensimmäinen osa kuvitteelliseen Doggerlandin saarivaltioon sijoittuvaa rikossarjaa, jossa tuulisen saariryhmän suolantuoksuinen elämä avautuu lukijalle hämmästyttävän todellisena. Komisario Karen Eiken Hornbylla on kamala krapula. Ja morkkis. Juuri tämän miehen vierestä hän ei olisi koskaan halunnut herätä. Ja pahempaa on edessä: hänet kiskotaan suoraan sängystä tutkimaan murhaa, jonka uhri ei voisi olla hänen kannaltaan kiusallisempi. Pitkään Britanniassa asunut Karen on palannut kotiin Doggerlandiin nuolemaan haavojaan, ja nyt hän joutuu peittelemään omia harha-askeleitaan voidakseen tutkia murhaa. Paluumuuttajaan ei suhtauduta ystävällisesti töissä eikä kylillä, ja Karenin oma objektiivisuus alkaa horjua, kun hän kiintyy uhrin tyttäreen. Onko murha hetken kiivastuksissa tehty, vai vievätkö jäljet vuosikymmenten taa kummalliseen jaksoon saarivaltion historiassa? Ja haluaako Karen edes tietää vastausta?

Maria Adolfsson on tukholmalainen kirjailija ja viestinnän ammattilainen. Harha-askel on hänen ensimmäinen rikosromaaninsa, ja Doggerland-sarja on herättänyt suurta kiinnostusta kansainvälisestikin.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Sirkka-Liisa Sjöblom

Muoto:

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

15h 31min

Sivua:

330

Kielet:

suomi

Julkaistu:

14.2.2019

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520405397

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520406615

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Harha-askel –
E-kirja, Äänikirja

Mielenkiintoinen

Päivi

Loistava!

Marjo

Hieman pitkäveteinen,mutta hyvä lukija sai innostumaan loppua kohti.

Johanna

Hyvä

Minna