Harju

Harju

Tietoa kirjasta

Sydäninfarktista toipuva rikospoliisi Raistola on päätynyt kuntoutukseen Punkaharjulla sijaitsevaan kylpylähotelliin. Paikkakunnalla tapahtuu samaan aikaan jotain muutakin kiinnostavaa: presidentit Niinistö ja Putin ovat tapaamassa hotellissa, joka on perustettu vanhaan kartanoon. Alueen turvatoimet on viritetty huippuunsa, mutta lähistöltä löytyy silti raa’asti murhatun miehen ruumis. Mies paljastuu venäläiseksi – mistä oikein on kysymys? Raistola päättää ryhtyä töihin.

"Harju" (2020) on Kari Levolan toinen dekkari, jossa seikkailee "Live Evil" -romaanista tuttu poliisi Raistola.

Raistola on rikospoliisi eläköitymisen kynnyksellä. Kun Raistolan on aika jäädä eläkkeelle, hän ei kuitenkaan malta pysyä poissa rikostutkimuksista. Mitä muuta sitä eläkkeellä tekisi kuin jatkaisi intohimotyön parissa?

Kari Levola (s. 1957) on suomalainen kirjailija, joka toimi vuosina 2002–2008 Kirjailijaliiton puheenjohtajana. Hän on kirjoittanut mittavan uransa aikana niin romaaneja, elokuvakäsikirjoituksia kuin myös toimittanut oppikirjoja. Levola on voittanut uransa aikana muun muassa J. H. Erkon palkinnon sekä Arvid Lydecken -palkinnon.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Harju