Hatsolo – Elämä breikkarin silmin
  
Jaa kirja    

Tarina omien unelmien seuraamisesta

Johannes ”Hatsolo” Hattunen on breakdancen ehdottomia kärkinimiä maailmalla. Hän on voittanut urallaan useita arvostettuja kansainvälisiä kilpailuja. Kirja kertoo, miten hiljainen jyväskyläläispoika päätyi breakdancen parrasvaloihin ympäri maailmaa. Omistautuminen lajille ja rohkeus seurata sisäistä ääntä palkittiin, ja Hatsolo valloitti ringit omaperäisellä tyylillään.

Tanssista tuli ammatti, joka näytti myös varjopuolensa. Samalla kun kilpailtiin kisojen kärkipaikoista, käytiin tanssirinkien ulkopuolella omaa taistelua toimeentulosta, elintilasta ja arvostuksesta. ”Elämme harhakäsityksessä, että menestyksen eteen on tehtävä jotain täysin yliluonnollista. Todellisuudessa täytyy vain tehdä parhaansa. Yksi asia kerrallaan ja useana päivänä peräkkäin.”

Johannes Hattunen on helsinkiläinen tanssija, fysiikkavalmentaja ja yrittäjä. Hän on myös yksi katutansseihin keskittyvän tanssikoulu Saiffan perustajajäsenistä sekä Training for Warriors Helsinki -kuntosalin omistaja. Johannes tunnetaan myös innovatiivisena, energisenä ja motivoivana puhujana.

Näytä lisää