Heinäkuun hurmeiset niityt

- JP Koskinen

Arvostelu 3.9
8h 25min
182 sivua
Murhan vuosi
bookCoverFor

Yhteenveto

Poliisista yksityisetsiväksi päätynyt salaperäinen Kalevi Arosuo ottaa apurikseen sukulaispoikansa Juho Tulikosken. Siitä alkaa kaksikon tutkimusmatka syvälle molempien vaiettuun elämään ja sukujensa syvälle piilotettuihin salaisuuksiin.

Hillevi Kuikka on tunnustanut murhanneensa miehensä, mutta hänen veljensä Raimo ei usko siskonsa olevan veriteon takana. Tuomiotaan istuva Hillevi ei suuremmin innostu, kun Raimo palkkaa yksityisetsiväkaksikon Kalevi Arosuon ja Juhon penkomaan vanhaa juttua. Kotiväkivallan taakse kun kätkeytyy likaisia salaisuuksia, jotka kaikki haluavat unohtaa.

Juholla on omia ongelmia sairaalassa vietettyjen viikkojen jäljiltä. Hän kärsii menneisyyteen sijoittuvista unista, jotka tuntuvat liiankin todellisilta. Kun Kalevi Arosuon vanhat synnit alkavat pulpahdella pintaan, on Juhon heinäkuu hellettä kuumempi.

Heinäkuun hurmeiset niityt on JP Koskisen Murhan vuosi -sarjan seitsemäs osa, joka vie kuukausi kuukaudelta kohti Arosuon suvun salaisuutta.

Juha-Pekka Koskinen (s. 1968) on tuottelias kirjailija, jonka kynästä on syntynyt romaaneja, novellikokoelmia sekä lasten ja nuortenkirjoja jo alun kuudettakymmenettä.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

7

Äänikirjan kesto:
8h 25min
sivua E-kirja:
182
Kielet:
suomi
Julkaistu:
10.5.2021
Äänikirjan kustantaja:
CrimeTime
ISBN Äänikirja:
9789523820159
E-kirjan kustantaja:
CrimeTime
ISBN E-kirja:
9789523820241

© CrimeTime (Äänikirja)

© CrimeTime (E-kirja)