Helvetillinen vaelluskirja- Are Kalvø

Arvostelu 3.5
9h 24min
229 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Onko pakko mennä hyttysten keskelle löytääkseen mielenrauhan?

Helvetillinen vaelluskirja on pirullisen hauska ja ilkikurisen terävästi kirjoitettu kirja pohjoismaalaisten kummallisesta suhteesta luontoon.

Ulkoilua vihaava Are havahtuu eräänä päivänä siihen, että jokainen hänen Facebook-kaverinsa on postannut ainakin yhden kuvan itsestään vuorilla tai tuntureilla. Uteliaana hän suuntaa vuorille selvittämään, mistä oikeastaan on kyse.

Ensimmäistä kertaa sitten kouluaikojen Kalvø panee jalkaan ensin vaelluskengät, sitten sukset ja lähtee tuntureille löytääkseen ystävänsä – ja vastauksia. Mitä tuvissa tehdään iltaisin? Mistä siellä puhutaan? Voiko siellä sanoa, että luonto on loppujen lopuksi yliarvostettu? Vai pilaako silloin tunnelman? Ja miksi kukaan lähtee vapaaehtoisesti hyttysten syötäväksi?

Norjalainen eturivin koomikko Are Kalvø on tehnyt stand-upia jo 25 vuotta ja kirjoittanut useita tietokirjoja mm. uskonnosta, politiikasta, jalkapallosta, lomanvietosta ja ajankäytöstä. Hän kirjoittaa usein asioista, joista ei tiedä hirveän paljon. Tämä on ensimmäinen kerta, kun hän kirjoittaa aiheesta, jota ei ymmärrä.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Aki Räsänen
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
9h 24min
Sivut:
229
Kielet:
suomi
Julkaistu:
30.9.2020
Äänikirjan kustantaja:
Aula & Co
ISBN Äänikirja:
9789523640870
E-kirjan kustantaja:
Aula & Co
ISBN e-kirja:
9789523641044

© Aula & Co (Äänikirja)

© Aula & Co (E-kirja)