Hemligheternas skafferi- Caroline Säfstrand

Arvostelu 4.3
11h 20min
280 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

En roman som värmer och stannar kvar länge

Mitt i livet får Ina ett fruktansvärt besked som tvingar henne tillbaka till sina rötter. På barndomsön Ven, bland rapsfält och backsvalor, försöker hon komma till rätta med sitt livs många ouppklarade frågor. Svaren hon hittar lämnar hon efter sig som gåtor i ett korsord.

Sex månader senare har hon gått bort. Eftersom Ina har lyckats dölja sin sjukdom blir hennes plötsliga död svårbegriplig för omgivningen. Hennes man Erik är förkrossad av sorg och i ett försök att förstå vad som hände tar han sig till Ven, den sista plats Ina besökte innan sjukdomen började ge sig tillkänna.

På ön möter han en en udda skara människor. Hundraåriga Signe som lever med sina uppstoppade djur, excentriska Liv som driver öns krog ”Hemligheternas skafferi” och Maj som på ett mystiskt sätt vunnit en vistelse på ön, utan att ha tävlat. Erik försöker till en början värja sig mot den brokiga gruppen människor, men allt eftersom lättar han på sitt pansar. Snart visar det sig att de alla finns nämnda i Inas korsord. Ruta efter ruta avslöjar sanningar om deras liv som de trodde låg djupt begravda.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

11h 20min

Sivut:

280

Kielet:

ruotsi

Julkaistu:

1.6.2017

Äänikirjan kustantaja:

Massolit Förlag

ISBN Äänikirja:

9789176793701

E-kirjan kustantaja:

Massolit Förlag

ISBN e-kirja:

9789176791936

© Massolit Förlag (Äänikirja)

© Massolit Förlag (E-kirja)