Henkilökohtaisesti sinun / Kuin vastanaineet / Tarvitsen sinut

Henkilökohtaisesti sinun / Kuin vastanaineet / Tarvitsen sinut

Tietoa kirjasta

Henkilökohtaisesti sinun
Miten pelastua pulasta?

Kate seisoo hotellin käytävällä - pelkissä alusvaatteissa! Päästäkseen Englantiin hän tarvitsee rahaa, joten hän tarjoaa palveluksiaan hotellin johtajalle: tummalle, äreälle... ja uskomattoman seksikkäälle Zack Boudreaux'lle. Hänestä tulee Zackin henkilökohtainen avustaja kahdeksi viikoksi - ja miten henkilökohtainen...sen hän saa pian tietää!

Kuin vastanaineet
Myötä- ja vastoinkäymisissä – elämän loppuun asti?



Mallory McIver ja hänen uunituore aviomiehensä solmivat liittonsa puhtaasti järkisyistä – eikä siinä ole sijaa tunnekuohuille. Kunnes Torr ilmoittaa muuttavansa Skotlantiin restauroimaan hylättyä linnaa, jonka hän on perinyt – ja odottaa Malloryn muuttavan mukanaan...

Mallory luuli naineensa kaupunkilaissnobin, mutta maaseudulla Torrista kuoriutuu raavas, kykenevä ja kaikin puolin upea mies... Pian Mallory huomaa rikkovansa sovittuja sääntöjä – rakastumalla omaan aviomieheensä!

Tarvitsen sinut
Laran rakas ravintola on keskellä kriisiä. Vain yksi mies voi auttaa – Wolfe Alexander, hänen pitkä ja tumma velipuolensa. Wolfe vaati kuitenkin vastapalvelusta – tämä haluaa Laran ryhtyvän vaimokseen! Laralla ei ole muuta mahdollisuutta kuin suostua vaihtokauppaan. Pian hän huomaa elävänsä keskellä seurapiirien säihkettä jakaen vuoteen intohimoisen miehen kanssa. Ainoa asia, joka häneltä puuttuu – ja joka erottaa unelmat todellisuudesta, on hänen miehensä rakkaus.

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Henkilökohtaisesti sinun / Kuin vastanaineet / Tarvitsen sinut