Henkka Aflecht - 101 tarinaa elämästä

- Henry Aflecht

Arvostelu 4.4
9h 13min
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Henry ”Henkka” Aflechtin ensimmäinen kirja Rikollisesta miljonääriksi ilmestyi huhtikuussa 2023 ja yllätti suosiollaan kirjailijan itsensäkin.

Rehellinen tarina absolutistin 50 vuoden taipaleesta ja elämänmuutoksesta rikollisesta rehelliseksi sai ilon ja liikutuksen kyyneleet lukijoille. Useat nuoret kertoivat saaneensa uutta suuntaa elämälleen luettuaan Henkan tarinan.

101 tarinaa elämästä kertoo, mitkä 101 opittua asiaa ovat mahdollistaneet hänen menestyksensä sekä suosionsa myös sosiaalisessa mediassa. Valtava määrä epäonnistumisia ja virheitä on matkalle mahtunut, mutta kaikista niistä on voinut oppia paremmaksi.

Nyt Henkka jakaa nämä oppinsa lukijoille, opittuihin asioihin liittyvien viihteellistenkin tarinoiden kera. Kirjasta selviää, kuinka Henkka oppi yhteiskuntakelpoiseksi, hyväkäytöksiseksi ja huomaavaiseksi kansalaiseksi.

Ensimmäisen kirjan lukijoiden arvostelut ovat olleet loistavia ja Henkan sosiaalisen median seuraajat (yli 140 000) odottavat jo toista kirjaa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja

Äänikirjan kesto:

9h 13min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

15.9.2023

Äänikirjan kustantaja:

Readme

ISBN Äänikirja:

9789523739055

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Henkka Aflecht - 101 tarinaa elämästä – Äänikirja

Liian vähän tarinoita, enemmänkin elämänohjeita. Pidin ensimmäisestä kirjasta huomattavasti enemmän.

Sini

Aikamoista jööttiä ekaan verrattuna. Ennemminkin jokin käytös- ja ohjeistuskirja. Neuvoista jauhettu tiktok kanavalla jo moneen kertaan. Lukijana hyvä. Itse kertomukset eletystä aika laimeita ja suurpiirteisiä.

Sami

Päädyin kuuntelemaan tätä toistakin kirjaa todetakseni, etten pääse siinä eteenpäin. Kirja tuntuu siltä kuin kuuntelisi jonkun henkilön, ei rikkaan, ei köyhän, ei onnekkaan, ei onnettoman, kertomia asioista elämästä. Kun neljännen yrityksen jälkeen en jaksanut edetä, on luovutettava. Äänen käyttöön tullut parannusta mutta ei riitä kuuntelemaan 101 tarinaa. Annan aina uuden mahdollisuuden jos henkilö on mielenkiintoinen ja itseasiassa kaikki yllättäneet henkilökuva-kirjat onkin kirjoittanut kirjailija, ei henkilö itse. Ulkopuolinen kirjoittaja saattaisi muuttaa kokonaisuutta, yleensä ulkopuolinen kirjoittaja käyttää kirjaan myös muiden henkilöiden kokemuksia ja näkemyksiä, ne tuovat lisäarvoa muodostettaessa kuvaa tapahtumista. Ymmärrän halun itse kirjoittaa ja lukea mutta jos haluaa rehellisen mielipiteen, ei kirjaa voisi edes parhaan kaverin asemassa arvostella 5 tähden arvoiseksi. Harmi että niitä arvosteluja kirjoittaja tuntuu arvostavan eniten, tällöin ei voi kehittyä kirjoittajan

Riikka

Kyll

Jussi päällikkö