Heräämisen aika- Nora Roberts

Arvostelu 4.1
17h 36min
Lohikäärmesydän
bookCoverFor

Yhteenveto

Unelmien matka, komea soturi ja ripaus taikaa

Breen Kelly on koko elämänsä kuullut olevansa parhaimmillaankin keskinkertainen. Hän päättää, että sen on aika muuttua. Breen irtisanoutuu inhoamastaan työstä, päästää kiharapilvensä valloilleen ja varaa matkan Irlantiin.

Unelmien matka ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan. Breenille selviää, että hän on tosiasiassa kotoisin rinnakkaisesta maailmasta, jossa taikuus on todellista. Siellä Breen löytää myös omat voimansa komean soturin opastuksella. Kesän lähestyessä loppuaan Breenin on valittava, minne hänen sydämensä kuuluu ja kenen puolesta hän on valmis sen uhraamaan.

Heräämisen aika on Nora Robertsin uuden romanttisen trilogian avausosa.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Maija van de Pavert
Muoto:
Äänikirja
Osa:

1

Äänikirjan kesto:
17h 36min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
19.4.2021
Äänikirjan kustantaja:
Gummerus
ISBN Äänikirja:
9789512423576

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Heräämisen aika – Äänikirja

Lukijan ääni on miellyttävä, mutta sanojen painotukset menee usein pieleen ja kaipaisin monipuolisuutta eri tunteisiin ja tilanteisiin tai kahden henkilön välisiin keskusteluihin. Tarina vei kuitenkin mukanaan ja luen mielelläni jatko-osan, tosin harkitsen fyysistä kirjaa.

M

Ihan kivaa kevyttä lukemista. Ei läheskään niin hyvä, kuin esimerkiksi valitun aikakirjat samalta kirjailijalta, mutta eiköhän tule kuunneltua loputkin tästä sarjasta.

Milena

Jännittävää magiaa

Katja

Kirja on kai suunnattu teineille? Ihan hauska teos, vaikka en jaksanutkaan kuunnella fantasiapätkiä kovinkaan tarkasti. Yleensä tykkään lukijasta, mutta tähän kirjaan lakoninen tyyli ei sovi.

Milla

😭

Kirsti

Lukija olisi voinut olla parempi.

Outi

Lukija

Kirja oli todella hyvä, mutta lukijan ääni ei jotenkin sopeutunut tarinaan. Liian jäykkä ääni.

Minna

Alun lukija oli huono.

Tällaisessa tarinassa myös lukijan tulee eläytyä. Nyt oli jäykkä ja melkein jäi kuuntelu lukijan vuoksi. Onneksi parani loppua kohden.

Kiiki