Herätä minut kuolleista- B. A. Paris

Arvostelu 3.4
8h 17min
bookCoverFor

Yhteenveto

Finn ja Layla ovat nuoria ja rakastuneita, ja heillä on valoisa tulevaisuus edessään. He ovat ajamassa takaisin kotiin Ranskan-lomaltaan, kun Finn päättää keskellä yötä poiketa hiukan turvattoman oloiselle pysähdyspaikalle ja jättää Laylan yksin autoon torkkumaan. Kun hän palaa, vain parin minuutin päästä, Layla on kadonnut jäljettömiin.

Tämän tarinan Finn kertoo poliisille. Se on totuus - mutta ei koko totuus.

Finn päätyy rakentamaan onnellisen elämän Ellenin, Laylan sisaren kanssa. He ovat voineet jakaa surun Laylan katoamisesta. Ellenissä on kuitenkin jotakin, mikä on jäänyt arvoitukseksi Finnille, mutta Fin ei halua kuunnella vaistoaan, joka kertoo, ettei Elleniin voi luottaa...

Juuri kun Fin ja Ellen ovat menossa naimisiin, Finn saa puhelinsoiton: Joku on nähnyt Laylan elossa. Esineitä Laylan menneisyydestä alkaa ilmestyä Finnin ja Ellenin kotiin. Finn saa salaisia viestejä, sähköposteja tuntemattomilta jotka tietävät liikaa, varoituksia ja vihjeitä.

Onko Layla edelleen elossa? Mitä hän Finnistä haluaa? Ja mitä kaikkea hän itse tietää katoamisyöstään?

Psykologisen jännityksen mestariteos, joka saa lukijan epäilemään kaikkea ja kaikkia aina viimeisten sivujen huipennokseen saakka.
Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Satu Leveelahti
Muoto:
Äänikirja
Äänikirjan kesto:
8h 17min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
20.6.2022
Äänikirjan kustantaja:
Gummerus
ISBN Äänikirja:
9789512429936

© Gummerus (Äänikirja)