Herkkä Pilvi Perhonen ja pelkonsa voittavat sankarit

Herkkä Pilvi Perhonen ja pelkonsa voittavat sankarit

Tietoa kirjasta

Herkkyys on voimaa!

Herkkä Pilvi Perhonen ja pelkonsa voittavat sankarit on valloittava satu siitä, miten jokainen voi löytää oman supervoimansa.

Oliver Oranki ja metsän ainutlaatuiset sankarit -kirjasta tuttu Oliver Oranki on kaapattu! Viidakkorumpali kertoo, että karvattomat otukset ovat vieneet hänet kiertävään sirkukseen. Hänet on pelastettava takaisin Paratiisimetsään, joten Pilvi Perhonen ja Milla-Maria Makakiapina panevat pompuksi.

Pelastusretken aikana Pilvi ja Milla-Maria tapaavat ainutlaatuisia eläimiä, joista kukin kamppailee omien epävarmuuksiensa kanssa. He oppivat jokaisesta kohtaamisesta uutta, ja humoristisesta matkasta muodostuu koskettava ja ikimuistoinen.

Johanna Elomaan toinen Hidasta elämää -lastenkirja Herkkä Pilvi Perhonen ja pelkonsa voittavat sankarit kantaa voimaannuttavaa viestiä: Herkkyys on voimavara, ja peloista luopumalla voi löytää oman supervoimansa. Kun uskallamme luottaa itseemme, olemme voittamattomia! Satu Kontisen ihastuttavasti kuvittama tarina on suunnattu 6–9-vuotiaille.

Johanna Elomaa (s. 1977) on porvoolainen kirjailija, joka on kirjoittanut useita romaaneja ja elämäkertoja. Hänen kirjoittamansa Oliver Oranki ja metsän ainutlaatuiset sankarit ilmestyi vuonna 2021, ja se oli ensimmäinen Hidasta elämää -lastenkirja.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Herkkä Pilvi Perhonen ja pelkonsa voittavat sankarit