Hiljaiset huvimajat

Maria Manner -sarja 1

Arvostelu 4
14h 39min
289 Sivua
Maria Manner
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Pirjo Tuomista rakastettavimmillaan: Downton Abbey ja Jane Austen kohtaavat kotoisen Niskavuoren!

Eletään vuotta 1904. Tammerkoski on valjastettu teollisuuden käyttöön, ja kaupunkiin virtaa työväestöä ympäri maata. Tampereelle saapuu myös 19-vuotias Maria Manner, joka on juuri jäänyt orvoksi kauppiasvanhempiensa kuoltua veneonnettomuudessa.

Kotikaupungissaan Lappeenrannassa Maria on viettänyt suojattua elämää, nyt hän päätyy Näsijärven rannalle menestyneeseen maakauppakartanoon, jota nuori leski Martta Porras emännöi varmaotteisesti. Portaan tiluksille on majoittunut kesäksi myös uittoporukka, jonka päällikön Ville Ekqvistin on vaikea saada silmiään irti nuoresta, tarmokkaasta emännästä. Samaan aikaan Sofia Friman työskentelee kutojana Finlaysonin tehtaalla. Työ on rankkaa, asunnot ahtaita ja huonokuntoisia, moni työtoveri kuolee ennen aikojaan. Pian Sofia kiinnostuu nousevan työväenyhdistyksen toiminnasta.

Pirjo Tuominen on kirjoittanut yli neljäkymmentä teosta, joista suurin osa on historiallisia romaaneja. Romaanissaan Hiljaiset huvimajat Tuominen palaa historiamme kohtalonvuosiin, suurlakon ja sortokausien aikaan.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

14h 39min

Sivua:

289

Kielet:

suomi

Julkaistu:

12.5.2017

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789513197070

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789513191160

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Hiljaiset huvimajat –
E-kirja, Äänikirja

👍

Riitta

Kivaa kuunneltavaa,historian havinaa.

Riitta

👍🏻

Susanna

👍👍

Riitta