HIM - Synnin viemää- Juho Juntunen

Arvostelu 3.3
7h 49min
270 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Bändin hengästyttävä matka huipulle.

Himin koko tarina bändin perustamisesta vuoteen 2003.

Jos luulit tietäväsi kaiken Himistä... Salattu kakkoskitaristi pistää hammasharjansa väärään mukiin. Orkesteri häpäisee hiihtäjäsankarin. Mige nukuttaa Lindeä ulvomalla Raamattua. Ville yrittää heittäytyä alas kolmannestatoista kerroksesta. Hittilevy äänitetään alasti Englannin nummilla. Lisäksi soitetaan rockia, matkustetaan yksityislentokoneella, saadaan platinalevyjä ja kirjoitetaan musiikin historiaa.

Juho K. Juntunen (s.1953) on suomalainen sarjakuvapiirtäjä ja rocktoimittaja. Kirjoitustöiden lisäksi Juntunen on tehnyt lukuisia levynkansia ja muita kuvitustöitä.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

7h 49min

Sivut:

270

Kielet:

suomi

Julkaistu:

11.11.2022

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510475379

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510475386

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle HIM - Synnin viemää – E-kirja, Äänikirja

Seurannut bändiä vuodesta 97 lähtien. Ympyrä sulkeutui

Petri

Poukkoileva tarinankerronta aiheuttaa vaikeuksia keskittyä kokonaisuuteen. Tarina liian ulkopuolelta katsottu. Artikkelimainen.

Jarno

Kirja oli hieman sekava. Aina ei tiennyt kenen mietteitä kirjassa kuunneltiin. Alku oli todella hidastempoinen ja yhtäkkiä kirja loppui kesken

Antti

Eipä nostanut HIMin arvostusta, päinvastoin laski kuin lehmän häntä!

Kirsi

Mielenkiintoinen vaihe suomalaista musiikkiskeneä. Mielenkiintoisia näkökulmia kansainvälisten levy-yhtiöiden valtaan ja ohjaamishaluihin.

Mikko

Jotenkin sekava... Hypitään häiritsevästi ajassa eteen ja taakse.

Emma

Kerrottiin paljon muttei oikeastaan mitään.

Jussi

Hyvä kattaus bändin alkutaipaleella. Jatkoa odotellessa.

Esa

Kirjassa ei oikein ollut mitään sisältöä. Itselleni valitettavasti jäi bändistä tosi negatiivinen kuva, vaikka heidän musiikkiaan olen kuunnellutkin ja siitä pidän. Kerronta oli jotenkin poukkoilevaa eikä punaista lankaa oikein ollut. Lukijan ääni sinällään ihan miellyttävä mutta ei sopinut mielestäni tähän kirjaan.

Jonna

Olipa huono kirja örveltävistä muusikoista.

Arja

Hyvä olisi kiva kuulla enempi

mikko

Nostalgian vuoksi halusin kuunnella. Olen lukenut tämän silloin kun kirja julkaistiin. Olin kova HIM fani ja tykkään musiikista edelleen. Ehkä tästä rock'n roll elämästä on kadonnut tietty hohto kun ikävuosia on karttunut. Nautin kirjasta pääosin silti. Lukija sopi tähän täydellisesti 👌🏻

two

Mitäpä Him fani voi tähän sanoa. Razorblade Romance oli eka oma levy, jonka sain lahjaksi vuonna 1999, limited edition. Siitä asti ollaan HIMiä kuunneltu.

Antti

Ihan jees,varmasti olisi ollut paljon enemmänkin mielenkiintoista kerrottavaa jätkien elämästä ja keikoista. Jäi vähän tylsäksi pintaraapaisuksi, muutamalla kohdalle hörähdin ääneen, on ne pojat ollut reissuillaan melkoisia velikultia toisilleen 😁

Anne-Mari

Tarvii kyllä ehdottomasti jatko-osan. 2003-?

Jori