Himoshoppaajan joulu

- Sophie Kinsella

Arvostelu 4.1
12h 31min
276 sivua
Himoshoppaaja
bookCoverFor

Yhteenveto

Vertaistukea juhlakauden paniikkishoppaajille!

Kinsellan suosittu sankaritar on täällä taas. Yhdeksäs Himoshoppaaja-romaani on hykerryttävän hauska oodi joululle.

Joululaulut raikuvat, äiti on kattanut pöydän täyteen herkkuja, naapurit tulevat sherrylle rumissa villapaidoissaan. Joulu sujuu joka vuosi saman kaavan mukaan – ja Becky Brandon, omaa sukua Bloomwood, rakastaa sitä!

Mutta kun Beckyn vanhemmat kuulevat pienpanimoiden ja avokadoleipien kutsun ja muuttavat Lontoon trendialueelle, täytyy Beckyn järjestää joulu ensimmäistä kertaa omassa kodissaan. Nettishoppailun aikakaudella, mikä muka voisi mennä pieleen? Kun yhtälöön lisätään vegaanikalkkunan metsästys, ex-poikaystävän yllätysvierailu ja päänraapimista aiheuttavat lahjatoiveet, uhkaa täydellisestä joulusta tulla täydellinen kaaos.

Sophie Kinsella (s. 1969) on englantilaisen Madeleine Wickhamin kirjailijanimi. Hänet tunnetaan erityisesti Himoshoppaaja-sarjastaan, jonka lisäksi hän on kirjoittanut useita itsenäisiä bestsellereitä. Kirjat ovat hurmanneet nokkelalla ja pirteällä huumorillaan lukijat ympäri maailman, ja niitä on käännetty yli 40 eri kielelle. Kinsella on valmistunut Oxfordin yliopistosta ja työskenteli aiemmin taloustoimittajana. Hän asuu Lontoossa perheensä kanssa.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Kaisa Kattelus
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

9

Äänikirjan kesto:
12h 31min
sivua E-kirja:
276
Kielet:
suomi
Julkaistu:
23.11.2021
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510467336
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN E-kirja:
9789510473573

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)