Himoshoppaajan vauva
      
Jaa kirja    

Hykerryttävän hauska Becky Bloomwood shoppailee nyt kahden edestä! Mutta pysyykö hänen avioliittonsa kasassa, kun Luken ex-tyttöystävä ilmestyy kuvioihin?

Himoshoppaajan toilailua lukee naurunkyyneleet silmissä. Parasta hömppälukemista ikinä! A. M., Cosmopolitan …hauska ja höpsö kirja, jossa rivien välissä on monenmoista mietittävää ystävyydestä, rakkaudesta ja luottamuksesta. Annamari Saure, Me Naiset VIIDET VAUNUT, KOLMET SÄNGYT, RIITTÄVÄSTI TÖPPÖSIÄ… Hupsu ja hurmaava tuhlari Becky Brandon on raskaana ja vinguttaa Visaa kahden edestä. Shoppailu kun parantaa aamupahoinvointia! Ja venyvimpiin varusteisiin voi sonnustautua itsekin.

Beckyn mielestä vatsassa potkivalle perilliselle kelpaa vain paras, joten hänen on perehdyttävä huolellisesti vauvatamineiden valikoimaan. Myös uuden kuuluisan synnytyslääkärin vastaanotolle Beckyn on päästävä. Tähtitohtori on kaunis, älykäs – ja Beckyn tsiljonäärimiehen Luken entinen tyttöystävä! Heillä taitaa olla edelleenkin keskenään jotain sutinaa… Onko siis Beckyn täydellinen elämä romahtamassa? Tuleeko hänestä kolmas pyörä avioliittoonsa? Himoshoppaajan vauva on viides herkullinen ja hilpeä Himoshoppaaja-kirja.

Näytä lisää