Historiens största mysterier- Allt Om Historia

Arvostelu 3.5
3h 50min
89 Sivut
Historiens största gåtor
bookCoverFor

Yhteenveto

Bibeln är full av namn på sedan länge glömda folk och berättelser om blodiga slag, katastrofer och hjältedåd. Men är berättelsen rena fantasier, eller bygger dramerna på verkliga händelser? Och hur är det med kung Arthur? Är han Englands första kung, eller en sagofigur, som skulle ena örikets stridande kungadömen under en krona? Moderna forskare lutar åt den sistnämnda förklaringen - men myten om Artur är seglivad.

Och varför byggde de gamla egyptierna pyramider och balsamerade sin döda enligt ritualer som bevarade de döda kropparna i årtusenden? Vi har inte alla svaren, men historiker och arkeologer får allt bättre verktyg för att nysta upp historiens många mysterier. Här har vi samlat 50 av de mest spännande gåtor som fortfarande väcker förundran och debatt.

"Allt om Historia" tar med dig på en halsbrytande resa till svunna tider, så att du kan njuta av historiens största händelser. Följ med tillbaka i tiden – tillbaka till andra världskrigets frontlinjer, vikingarnas räder och egypternas gudsdyrkan. "Allt om Historia" är för dig som vill veta mer om spännande och dramatiska händelser i det förflutna.
Kirjailija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

10

Äänikirjan kesto:
3h 50min
Sivut:
89
Kielet:
ruotsi
Julkaistu:
10.12.2020
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726707724
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN e-kirja:
9788726707960