Hotel Cartagena

- Simone Buchholz

Arvostelu 3.4
6h 18min
138 Sivua
Chastity Riley
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Vuoden käännösdekkari Britanniassa!

Hampuri 1980-luvulla ja nuori mies, joka haluaa pois. Hän nousee Kolumbiaan lähtevään laivaan ja saa Cartagenan rannoilla oppia, mitä tapahtuu, kun juhlii väärien ihmisten kanssa. Ylellisten bileiden jälkeen on helvetti irti. Kun vuodet kuluvat, tarjoutuu tilaisuus kostaa, eikä tuo samainen mies – ei enää niin kovin nuori – jätä tilaisuutta käyttämättä…

Kalsea hotellibaari Hampurin satamassa yli kolmekymmentä vuotta myöhemmin. Alapuolella hohtavat telakoiden valot, ylhäällä syyttäjä Chastity Riley juhlii ystäviensä seurassa. Yhtäkkiä ovet avautuvat, ja baariin kävelee kaksitoista raskaasti aseistautunutta miestä, jotka ottavat asiakkaat ja henkilökunnan panttivangeikseen. Poliisit rakennuksen ulkopuolella vaikuttavat jäävän sivustaseuraajan rooliin, ja Chastity kumppaneineen joutuu keskelle tapahtumasarjaa, jonka jälkeen mikään ei voi olla niin kuin ennen.

Hotel Cartagena on Simone Buchholzin menestyksekkään Chastity Riley -dekkarisarjan viides suomennos ja tyyliltään ja kieleltään jälleen juuri sitä, mitä sarjan fanit odottavat. Isossa-Britanniassa Hotel Cartagena palkittiin vuoden 2022 parhaana käännösdekkarina.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Anne Kilpi

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

9

Äänikirjan kesto:

6h 18min

Sivua:

138

Kielet:

suomi

Julkaistu:

4.11.2022

Äänikirjan kustantaja:

Kustantamo Huippu

ISBN Äänikirja:

9789527409169

E-kirjan kustantaja:

Kustantamo Huippu

ISBN e-kirja:

9789527409152

© Suhrkamp Verlag Berlin (Äänikirja)

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Hotel Cartagena – E-kirja, Äänikirja

Lukijalla oli tasapaksu ääni ja hän ei eläytynyt tekstiin. Kirjan alussa pari kertaa jo harkitsin että en kuuntele koko kirjaa.

Matti

Riley on kuningatar.

Nanna