Hotelli Flanagansin naiset- Åsa Hellberg

Arvostelu 3.7
10h 46min
228 Sivut
Hotelli Flanagans
bookCoverFor

Yhteenveto

Tervetuloa takaisin luksushotelli Flanagansiin!

Åsa Hellbergin Hotelli Flanagansin naiset on viihdyttävä romaani salaisuuksista, perhesuhteista ja luksushotellin arjesta 1980-luvun Lontoon sykkeessä.

Ystävykset Elinor ja Emma ovat uhranneet verta, hikeä ja kyyneleitä saadakseen loistohotellinsa menestymään. Vuosien uurastuksen jälkeen he ovat onnistuneet, ja Flanagans on hotelli yhteiskunnan jetsetin huulilla. Nousukiidosta huolimatta onnistumisella on ollut hintansa. Vanhat salaisuudet uhkaavat paljastua ja naiset joutuvat päättämään, kestääkö heidän ystävyytensä salaisuuksien mukanaan tuoman häpeän ja syyllisyyden.

Frankie on Emman 22-vuotias tytär, karismaattinen nuori nainen, joka vihaa äitiään palavasti. Nuori Billie taas rakastaa äitiään Elinoria, jonka hyväksyntää hän ei koskaan koe saavansa. Kuinka äitien ja tytärten suhteet kestävät, kun menneisyys alkaa muistuttaa itsestään? Ja mitä kaikkea seuraa, kun villin 1980-luvun seksi, huumeet ja rock-musiikki saapuvat Flanagansiin?

Åsa Hellbergin Hotelli Flanagansin naiset on toinen osa samannimisestä luksushotellista ja sen omistajista kertovassa tunteiden paloa täynnä olevassa sarjassa.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Anu Koivunen
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
10h 46min
Sivut:
228
Kategoriat:
Kielet:
suomi
Julkaistu:
13.12.2021
Äänikirjan kustantaja:
Bazar
ISBN Äänikirja:
9789523762787
E-kirjan kustantaja:
Bazar
ISBN e-kirja:
9789523761438

© Bazar (Äänikirja)

© Bazar (E-kirja)