Hukkareissu- Beth O'Leary

Arvostelu 3.7
12h 27min
264 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Kolme naista, kolmet treffit ja mies, joka ei koskaan saavu paikalle…

"Hukkareissu on nerokas, sydäntälämmittävän romanttinen tarina, joka sukeltaa humoristista ja kepeää pintaansa syvemmälle.”

– Sophie Kinsella, kirjailija

Siobhan, Miranda ja Jane ovat kovin erilaisia naisia, mutta jotain yhteistäkin heillä on: kaikkien ystävänpäivätreffit menivät pilalle, kun toinen osapuoli ei ilmaantunutkaan paikalle. Ja mikä vielä kummallisempaa, kaikille teki oharit yksi ja sama mies – Joseph Carter. Mutta mitäpä olisi elämä ilman anteeksiantoa ja toisia mahdollisuuksia. Kolmen naisen ja yhden miehen yhtälössä lopputulos ei vain voi miellyttää kaikkia. Kuka löytää rakkauden ja kenen sydän särkyy?

Beth O’Leary on englantilainen menestyskirjailija, jonka tavaramerkkejä ovat terävä huumori, todentuntuiset hahmot ja sydäntäraastava romantiikka. Hänen esikoisteostaan Kimppakämppää on myyty maailmanlaajuisesti yli miljoona kappaletta, ja Vaihtokaupan elokuvaoikeudet on myyty Steven Spielbergin tuotantoyhtiölle. O’Leary kirjoittaa kirjojaan Hampshiren maaseudulla seuranaan huonosti käyttäytyvä kultainennoutaja.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Heli Naski
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
12h 27min
Sivut:
264
Kielet:
suomi
Julkaistu:
20.1.2023
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510492901
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510492895

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Hukkareissu – E-kirja, Äänikirja

Kirja oli aikaisempiin teoksiin verraten huonoin. Kirjan juoni oli mielestäni ajoittain hieman hankala seurattava, jonka vuoksi tapahtumien seuraaminen ja sisäistäminen oli hankalaa. Loppua kohti kirja kuitenkin parani.

Lilja

Kivaa suht kepeää kuunneltavaa. Loistavia käänteitä, ei ennalta arvattava👌🏽🙃

Jenna

Piti otteessaan

Mirva

Parani loppua kohti. Ei ehkä ihan niin hyvä, kuin kirjailijan ensimmäinen ja kolmas kirja. Mutta ehdottomasti lukemisen arvoinen.

Ullamaija

Menin kyllä vähän sekaisin tapahtumien kanssa. Pidin kuitenkin kovasti yllätyksistä, ei ihan tavallinen rakkausromaani.

Marja

Ihana hyvän mielen kirja! Aluksi vaikutti siltä, että kirja on todella ennalts-arvattava, mutta päinvastoin! En olisi ikinä arvannut kirjan loppua. Todella hyvä ❤️

Roosa

Pidin paljon, vähän siirappia mutta myös muutakin. Piti otteessaan!

Jenny

Pitää koko ajan kunnolla otteessaan eikä ole liian imelä kirja, vaikka takakannesta niin voisi luulla. Paras lukemani kirja piiiiitkään aikaan 😍

Johanna

Aivan mahtava kirja! Todella upeita juonen käänteitä. Hyvät lukijat!

Natalia

Tarinat yhdistyvät taidokkaasti yllättävällä tavalla. Hiukan siirappista ajoittain omaan makuun.

Anna

Hyvä kirja ja hyvät lukijat😀

Johanna

Olen sanaton !

Camilla

Ei kirjailijan totuttua tasoa. Henkilöhahmot jäävät oudon etäisiksi ja pinnallisiksi, ehkä siksi että niitä on otettu liian monta. Kirjan idea on ollut hyvä, mutta toteutettu hieman kömpelösti. Tarinaa on paikoin venytetty ja vanutettu todella turhauttavaksi, erityisesti monet dialogikohtaukset, jotka eivät etene lainkaan: juonenkulku hidastuu tarpeettomilla kuvailuilla ja tekee kokonaisuudesta epätasapainoisen, sillä paikoin juoni etenee hyvinkin vauhdikkaasti. Mirandan lukija oli todella tasoton, piti kuunnella vähintään 1.4x että pystyi kuuntelemaan. Aikamuodot preesensissä, mikä on outoa, kun kirjassa on monta hän-kertojaa. Minä-kertojalle sopisi preesens ja hän-kertojalle imperfekti. Ei aivan kirjailijan ensimmäisten kirjojen tasoa.

Sippe

Ihan kuunneltava ja 3 lemppari naislukijaani.

anne

Ihana! ❤️

Venla