Hulluna sinuun- Mhairi McFarlane

Arvostelu 4.1
12h 35min
274 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Terävä, hauska ja tunteellinen romaani Harrietista, joka peruuttaa kihlauksensa "täydellisen miehen" kanssa ja muuttaa yhteen hurmaavan muukalaisen kanssa…

Harriet Hatley on kaupungin kysytyin hääkuvaaja, mutta hän ei usko romantiikkaan, inhoaa ajatusta avioliitosta ja pitää suklaasuihkulähteitä kammottavina. Kun hänen pitkäaikainen kumppaninsa kosii, Harriet menee paniikkiin. Yhtäkkiä hän on sinkku… ja tarvitsee uuden asunnon, mieluiten heti.

Cal Clarke, toivoton romantikko, on juuri selvinnyt oman elämänsä hääkatastrofista ja asuu aivan liian isossa talossa. Harriet ja Cal päätyvät sattuman oikusta kämppiksiksi.

Harriet on tuskin asettunut taloksi, kun käy ilmi, että yksi hänen eksänsä haluaa Harrietin takaisin ja toinen hautoo kostoa. Mutta myös Calin menneisyydestä paljastuu yllätyksiä...

***

Mhairi McFarlane (1976) on kotoisin Skotlannista ja asuu nykyisin Nottinghamissa, jossa on työskennellyt toimittajana ennen ryhtymistään kirjailijaksi. McFarlane on älykkään chicklitin mestari ja hänen kirjansa ovat keränneet uskollisen fanikunnan. Hulluna sinuun on hänen kahdeksas romaaninsa.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Hanna Arvonen
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
12h 35min
Sivut:
274
Kielet:
suomi
Julkaistu:
25.10.2022
Äänikirjan kustantaja:
HarperCollins Nordic
ISBN Äänikirja:
9789177193838
E-kirjan kustantaja:
HarperCollins Nordic
ISBN e-kirja:
9789150772869

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Hulluna sinuun – E-kirja, Äänikirja

Viihdyttävä kirja

Soile

Tarina täynnä tunnetta, ihana.

Jonna

Ihana ❤️

Riina

Ok kirja

Pirjo

Hyvän mielen kirja, perus rakkauspakkaus!

Katja

Lämminhenkinen ja romanttinen tarina. Ei ehkä kaikkein uskottavin, mutta viihdyttävä.

Anna

Hyvä kirja!

Äiskä

Aivan kuunneltava ja mukava loppu. Nuorehkoille sopivaa.

Anja

Viihdyttävä!

Sanja

Ensimmäisestä sivusta lähtien koukussa! Ihana.

Milla

Hyvä chicklit, yllättävä juoni. Lukijan hieman ns. ylevä ääni hieman häiritsi, kun kyseessä moderni aikakausi. Muuten lukija kyllä ihan hyvä.

Tiina

Yleensä tykkään tämän kirjailijan kirjoista, mutta tästä puuttui hänelle tyypillinen hauskuus lähes kokonaan.

Kristiina

Kirja loistava, jännä, tiivistunnelmainen ja hauska rakkaustarina! Sanna Majuri on lukijana todella hyvä, mutta minusta hänen äänensä jostain syystä sopii paremmin esim. historiallisiin, vakavamielisempiin romaaneihin. Äänessä on jotain 'ylevyyttä', joka ei oikein istu moderniin feelgood-pokkariin?

Maarit

Pidin kovasti ja hyvä lukija

Hannele

Kivan erilailla rakennettu juoni kuvio. Kuin kaksi kirja-aihiota olisi laitettu yhteen. Ärsyttävä päähenkilö ja turhan siirappinen loppu, mutta muuten viihdyttävä ja aihe meni ihon alle.

Laura