Hulluna sinuun

Arvostelu 4
12h 35min
274 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Terävä, hauska ja tunteellinen romaani Harrietista, joka peruuttaa kihlauksensa "täydellisen miehen" kanssa ja muuttaa yhteen hurmaavan muukalaisen kanssa…

Harriet Hatley on kaupungin kysytyin hääkuvaaja, mutta hän ei usko romantiikkaan, inhoaa ajatusta avioliitosta ja pitää suklaasuihkulähteitä kammottavina. Kun hänen pitkäaikainen kumppaninsa kosii, Harriet menee paniikkiin. Yhtäkkiä hän on sinkku… ja tarvitsee uuden asunnon, mieluiten heti.

Cal Clarke, toivoton romantikko, on juuri selvinnyt oman elämänsä hääkatastrofista ja asuu aivan liian isossa talossa. Harriet ja Cal päätyvät sattuman oikusta kämppiksiksi.

Harriet on tuskin asettunut taloksi, kun käy ilmi, että yksi hänen eksänsä haluaa Harrietin takaisin ja toinen hautoo kostoa. Mutta myös Calin menneisyydestä paljastuu yllätyksiä...

***

Mhairi McFarlane (1976) on kotoisin Skotlannista ja asuu nykyisin Nottinghamissa, jossa on työskennellyt toimittajana ennen ryhtymistään kirjailijaksi. McFarlane on älykkään chicklitin mestari ja hänen kirjansa ovat keränneet uskollisen fanikunnan. Hulluna sinuun on hänen kahdeksas romaaninsa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Hanna Arvonen

Muoto:

Äänikirjan kesto:

12h 35min

Sivua:

274

Kielet:

suomi

Julkaistu:

25.10.2022

Äänikirjan kustantaja:

HarperCollins Nordic

ISBN Äänikirja:

9789177193838

E-kirjan kustantaja:

HarperCollins Nordic

ISBN e-kirja:

9789150772869

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Hulluna sinuun –
E-kirja, Äänikirja

Ihan ok 😊

mandi

Olihan siinä paljon käänteitä, mutta kiva kuunneltava🌹

Pirjo

Kivaa ja huoletonta hömppää. Ei ehkä maailman paras kirja, mutta juoni oli kuitenkin sen verran kouluttavat, että halusi koko ajan jatkaa kuuntelua.

Tiia

Ok...olen kuunnellut parempia sekä huonompia. Kertoo kuitenkin tärkeistä ja edelleen osin tabuista aiheista sekä yhdenkin välittävän ihmisen merkityksestä!

Taina