Huominen, eilisen sanelema- Pekka Sauri

Arvostelu 3.9
1h 16min
bookCoverFor

Yhteenveto

”Huominen, eilisen sanelema” kuvaa lapsuuden kokemusten, toiveiden ja ahdistusten vaikutusta ihmisen myöhempään elämään omakohtaisten muistikuvien kautta. Todennäköisesti jokainen lukija pystyy tasolla tai toisella samastumaan näihin elämyksiin Saurin tutun ja rauhallisen Yölinja-äänen johdattamana.

Riitämmekö? Annammeko armoa ja lohtua toisillemme ja itsellemme? Osaammeko lopulta irrottaa tyynesti otteemme ja luopua? Ehkä kannattaa metsästää mieluummin merkitystä kuin onnea. Niin kauan kuin vielä on aikaa.

Pekka Sauri (s. 1954) on filosofian tohtori, psykologi ja Helsingin yliopiston työelämäprofessori. Hän toimi Helsingin apulaiskaupunginjohtajana 2003-2017. Saurin aikaisempia teoksia ovat mm. Hyvä mies, Toisen kanssa, Politiikan psykologia, Yölinja – selviyty-misen käsikirja, Parempaa kuin seksi (romaani), Ratkaisemattomien kysymysten kirja ja Julkishallinto ja sosiaalinen media. Sauri on aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä. Hänet muistetaan myös radion Yölinjalla-ohjelmasta vuosilta 1986-2002.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja
Äänikirjan kesto:
1h 16min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
1.10.2020
Äänikirjan kustantaja:
Readme
ISBN Äänikirja:
9789523731110

© Readme (Äänikirja)

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Huominen, eilisen sanelema – Äänikirja

Avoimuus

Rehellistä ja inhimillistä tarinaa vaatimattomaan ja nöyrään sävyyn kerrottuna.

Keijo