Huoneen 622 arvoitus- Joël Dicker

Arvostelu 4
20h 25min
408 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Salaisuus luksushotellissa – murhamysteeri juonikoukkujen mestarilta!

Palatsimainen hotelli Alppien katveessa, salaperäinen huone, Geneven pankkien kunnianarvoisat salit, taistelu rahasta, vallasta ja rakkaudesta. Joël Dicker kirjoittaa aikamme koukuttavinta jännitysviihdettä.

Kirjailija nimeltä Joël saapuu Verbieriin Sveitsin Alpeille aikeenaan lomailla ja unohtaa rakkaushuolet. Vanhassa luksushotellissa hän huomaa, että huone numero 622 puuttuu kokonaan. Miksi? Joël ja samassa hotellissa asuva nuori nainen päättävät selvittää mysteerin. Pikkuseikasta avautuu Agatha Christie -henkinen salaisuuksien verkko, jonka käänteet johtavat Sveitsin raharikkaiden suljettuun maailmaan, kätkettyihin salaisuuksiin ja lopulta murhaan. Menestyskirjailija punoo labyrinttimaiseen, henkeäsalpaavaan juoneen oman henkilöhistoriansa, kirjailijanuransa ja jopa perheensä menneisyyden ennen näkemättömällä tavalla.

Joël Dicker (s.1985) on sveitsiläinen, ranskaksi kirjoittava kirjailija. Vuonna 2012 julkaistiin Dickerin läpimurtoromaani Totuus Harry Quebertin tapauksesta (suom. Anna-Maija Viitanen), josta tuli myyntimenestys. Se on käännetty yli 30 kielelle ja julkaistu yli 45 maassa. Dicker on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Geneven yliopistosta.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Kira Poutanen
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
20h 25min
Sivut:
408
Kielet:
suomi
Julkaistu:
9.8.2021
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520427290
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789520427283

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)