Huonesiivooja- Nita Prose

Arvostelu 3.8
11h 7min
228 E-kirjan
bookCoverFor

Yhteenveto

Hän tietää sinusta kaiken. Tiedätkö sinä hänestä mitään?

Nita Prosen Huonesiivooja-romaanissa ihastuttavan omintakeisen huonesiivoojan maailma kääntyy ylösalaisin, kun hän päätyy selvittämään hotellissa tapahtunutta murhaa

Molly Gray työskentelee hotellin huonesiivoojana. Työssään hän loistaa millimetrintarkan siivousjälkensä ja virheettömän etikettinsä vuoksi. Molly ei kuitenkaan ole kuin muut ihmiset. Hän kamppailee sosiaalisten taitojensa kanssa ja tulkitsee usein väärin muita ihmisiä. Aikaisemmin Mollyn isoäiti auttoi ja antoi Mollylle yksinkertaiset säännöt, joiden mukaan elää elämäänsä. Mutta isoäiti on nyt kuollut.

Mollyn järjestelmällinen elämä kääntyy ylösalaisin, kun hotellin vakiovieras, herra Black, löytyy sviitistään murhattuna. Ennen kuin Molly ehtii kissaa sanoa, on hän poliisin pääepäilty. Kummallisten tapahtumien keskipisteeseen päätynyt Molly joutuu selvittämään, mitä herra Blackille oikein tapahtui. Ennen kuin on liian myöhäistä.

Nita Prosen Huonesiivooja on suljetun paikan murhamysteeri, mutta myös sydäntä lämmittävä tarina siitä, millaista on olla kuin kuka tahansa meistä ja silti täysin erilainen.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Katariina Kallio
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
11h 7min
E-kirjan sivumäärä:
228
Kielet:
suomi
Julkaistu:
24.1.2022
Äänikirjan kustantaja:
Bazar
ISBN Äänikirja:
9789523761810
E-kirjan kustantaja:
Bazar
ISBN e-kirja:
9789523761803

© Bazar (Äänikirja)

© Bazar (E-kirja)