Huorintekijän ABC

Huorintekijän ABC

Tietoa kirjasta

Humoristisista tietokirjoistaan tunnettu Antto Terras potkaisee tällä kertaa selälleen buduaarien ja makuukammareiden sinetöidyt ovet. Kirjailijalla on tarjota parisuhteiden ongelmiin uusi ja raikas ratkaisukulma - pettäminen. Huorintekoa on ihmiskunnan historian hämärimmistä hetkistä lähtien pidetty rikoksena, mutta nyt tuo rankasti demonisoitu hyve kokee kunnianpalautuksen. Teoksen avulla kuka tahansa liittoonsa jämähtänyt pystyy omatoimisesti oppimaan uusia tapoja olla parempi puoliso. Tutuksi tulevat niin huorinteon teoriat, uusimmat trendit kuin käytännön toimintatavat. Koskaan ei ole liian myöhäistä ryhtyä huorintekijäksi, eikä yksikään liitto ei ole niin hyvä, etteikö se paranisi pettämällä.
Teos sopii paremmin kuin hyvin parisuhteeseen vasta ajautumassa oleville, mutta myös jo pidempään suhteissa kärvistelleille. Huorintekijän ABC saa väsähtäneimmänkin parisuhderintaman veteraanin taas kukoistamaan. ”Kaikkien maiden huorintekijät - yhtykää!”
Antto Terras on neuvostovalmisteinen (synt. 1973 Tallinnassa) kirjailija ja roast-koomikko, jonka piti loikata vuonna 1991 länteen, mutta hän ajautuikin Suomeen. Antto Terraksen esikoisteos Stockmann Yard - Myymäläetsivän muistelmat (Like) ilmestyi 2015. Huorintekijän ABC on hänen yhdeksäs kirjansa.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Huorintekijän ABC