Hurjan hulluja satuja- Paula Noronen, Minna Kivelä

Arvostelu 4.7
2h 41min
100 Sivut
Hulluja satuja
bookCoverFor

Yhteenveto

Kansa vaatii lisää Hulluja satuja!

Hulluja satuja ja Täysin hulluja satuja ovat valloittaneet kaikenikäiset lukijat ja kuuntelijat. Kreisit tarinat villeistä vauvoista, oravaveljeksistä ja Kakkakikkareesta saavat kivipatsaankin kikattamaan. Nauruhepuli on taattu myös sarjan kolmannessa osassa nimeltään Hurjan hulluja satuja.

Saduissa esiintyvät aiemmista kirjoista tuttujen hahmojen lisäksi mm. jörökarhut, jotka katsovat kerran vuodessa Karhuviisuja ja innostuvat itsekin diskoilemaan. Entäs kun pehmoeläimet jättävät tylsän elämänsä ja lähtevät metsään tapaamaan ihan oikeita eläimiä – uhka vai mahdollisuus?

Villit vauvat Vuokko ja Keke ajautuvat ryöstäjiksi, eivätkä äidit taaskaan huomaa mitään. Kakkakikkareen räppi kertoo käsien pesemisen tärkeydestä: Jos et sä käsiä kunnolla ennen ruokaa pese/ ja jos oot paikassa mäkki tai hese / voi käydä niin että / kohta sä oksennat vettä…

Hulluja satuja sai 2022 Storytelin Suuren äänikirjapalkinnon lasten- ja nuortenkirjojen kategoriassa. Raadin perusteluista:

”Hullut sadut yhdistävät koko perheen nauramaan yhdessä, mutta hahmot ja aikuisten käsittämätön maailma jäävät pyörimään alitajuntaan. Äänikirja auttaa näkemään omia mahdollisuuksia maailmassa ilon kautta. Eero Ritalan heittäytyminen ja eläytyminen eri hahmoihin on esimerkillistä.”

Paula Noronen tunnetaan supersuosittujen lastenkirjojensa lisäksi monista humoristisista radio- ja televisio-ohjelmista. Hänen aikuisille suunnatut Tarja Kulho -kirjansa ovat myös valloittaneet lukijat. Rakastettu näyttelijä ja koomikko Minna Kivelä on tuttu mm. roolistaan Kätevä emäntä -sarjassa. Aiju Salminen on Helsingissä asuva kuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä. Hänen rouhean humoristiset kuvituksensa sopivat mainiosti hulvattomiin satuihin.

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Osa:

3

Äänikirjan kesto:

2h 41min

Sivut:

100

Kielet:

suomi

Julkaistu:

16.2.2023

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520448455

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520448448

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Hurjan hulluja satuja – Äänikirja, E-kirja

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!Mä oon ottanut tätä kirjaa jo viime vuonna ja nyt on ihanaa ku tää kirja on tullu bokbeattiin

Elviira

Ihan paras kirja sarja

Rauno

Hyvä satu

Kati

hyvä kirja 📚

Juuso

Hauska ja paras kirja

Lapset

tosi hyvä 👌

Arvid

Jes vihdoin tää tuli! Ja hyvä kirja.

Lapset

Ootin viime kuuusta asti että tää tulee en ole vielä kuunnellut mut mää tiiän tän kirjasarjan joten voin ennustaa että tämä kirja on 👌.

Leevi

👍🏼👍🏼👍🏼

Unna

Apua! Oon odottanu tätä niiiin kauan!! Tän on ihan ihan ihan paras!!!!😍ja lukijalle pisteet myös!👏🏻👏🏻❤️❤️

Inkeri

Kyllä on hyvä kirja

Noora

HYVÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Suvi

𝕥𝕒𝕒 𝕜𝕚𝕣𝕛𝕒 𝕠𝕟 𝘽𝙀𝙎𝙏 🇱 🇮 🇸 🇦 🇦  🇳 🇦 🇮  🇹 🇦

niina

5/5 kirja todella hyvä kirjasarja!!

Niilo

❤️T❤️ 🧡Ä🧡 💛Ä💛 💚 💚 💙O💙 💜N💜 ❤️ ❤️ 🧡H🧡 💛Y💛 💚V💚 💙Ä💙 💜! 💜

Saima