Huvitusten saari

Arvostelu 4
8h 26min
178 Sivua
Postinumeromurhat
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Valheista parhaat kerromme itsellemme.

"Asetin neilikkakimpun hänen rinnalleen ja suutelin hänen huuliaan. Hän ei vastustellut. Mutta kuinka helvetin kylmät hänen huulensa olivatkaan." Kun kirjailija Mikael Kokkonen löytää psykiatri Krista Sinisalon tapettuna tämän asunnosta, hän ei aavista, että heidän tarinansa on vasta alussa. Sinisalo oli kirjoittamassa kirjaa traumatisoituneesta potilaastaan, Niklaksesta, joka löytyi 12-vuotiaana Suomenlahden autiosaarelta. Poika väitti tulleensa pedofiiliringin hyväksikäyttämäksi, mutta rikollisia ei koskaan löydetty.

Vain päivää myöhemmin Kokkonen saa postissa pätkän käsikirjoituksesta, jossa Niklas kertoo tarinansa. Mutta jokin ei täsmää, näin Krista Sinisalo tuntuu vinkkaavan haudan takaa.

Tapaus kiskoo Kokkosen syviin vesiin, täynnä synkkiä salaisuuksia ja vaarallisia petoja. Sinne joku tahtoo hukuttaa myös Kokkosen.

"Pete Suhonen kirjoittaa tyylikästä, lajinsa tuntevaa ja toiminnan täytteistä kieltä. On vaikea taito yhdistää huumori ja sujuva dialogi kovaksikeitetyn rikoskirjallisuuden genreen uskottavasti, mutta Suhonen sen osaa."

– Sini Paloheimo Postinumeromurhat-sarjan osasta Tennisopettaja Ruumiin kulttuuri -lehdessä.

Pete Suhonen on helsinkiläinen kirjailija ja päätoimittaja. Hän on julkaissut aiemmin seitsemän romaania. Koira joka kävi coffee shopissa oli Nuori Aleksis -palkintoehdokas. Huvitusten saari on Postinumeromurhat-sarjan kolmas osa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Osa:

3

Äänikirjan kesto:

8h 26min

Sivua:

178

Kielet:

suomi

Julkaistu:

7.11.2023

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510498040

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510498033

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Huvitusten saari –
Äänikirja, E-kirja

Kauhea aihe, mutta kirja pitää otteessaan. Jukka Pitkänen on suosikkilukijani, mutta Turun murre ei sujunut kovin hyvin.

Virpi

Erittäin hyvä. Suhonen se vaan parantaa juoksuaan kirja kirjalta. Jouhevaa ja tiivistä kerrontaa. Hyvä juoni.

Timo

Tykkään näistä kirjoista ja päähenkilöstä. Tämän teoksen aihepiiri oli vähän haastavampi kuin aiempien, mutta käsittely oli kuitenkin sen verran kevyt, ettei aihe koitunut lukijalle liian ahdistavaksi. Jatkoa odotellessa!

Olli

Kuunneltava kirja. Koko sarja ollut hyvä. Lukija sopi kirjoihin.

Titta