Hyvä elämä – ravintoa keholle ja mielelle- Karita Tykkä

Arvostelu 4.2
7h 6min
256 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Karita Tykän suosittu Hyvä elämä –sarja saa jatkoa!

Elämäntavat ja ravinto näkyvät koko olemuksessa ja energiatasossa – kokonaisvaltaisesta terveydestä puhumattakaan. Nauttimamme ruoka on suoraan yhteydessä myös mieleen, joka on tyynempi ja positiivisempi ilman erilaisten E-koodien ja muiden lisäaineiden kyllästämää kehoa. Mieli ja keho ovat vahvasti linkissä toisiinsa, eikä niitä voi erottaa toisistaan.

Ravinto ylläpitää ja hoitaa suoliston ja ruoansulatuksen kautta meitä kokonaisvaltaisesti – mielialaa, unta, ihoa, aivoja, sisäelimiä, hormonitoimintaa, lihaksia ja niin edelleen. On hyvä toimia sen mukaan, mikä itselle on tarpeellista – riippumatta siitä mitä minä tai joku muu tekee. Intuitiivisesti syöminen on hyväksi, valitettavan moni ei kuitenkaan kuule, mitä keho haluaa, osaa tulkita sen sanomaa tai ymmärrä miksi se himoitsee, mitä himoitsee. Etenkin tunnesyöminen tuo mutkia matkaan…

Hyvä elämä – ravintoa keholle ja mielelle -kirja, tarjoilee nimensä mukaisesti ravintoa, ajatuksia, tietoa ja reseptejä keholle ja mielelle – kokonaisuudelle, joka olemme. Kirja auttaa vapaaksi dieeteistä ja kohti intuitiivista syömistä ja hyvää oloa.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
7h 6min
Sivut:
256
Kielet:
suomi
Julkaistu:
1.12.2020
Äänikirjan kustantaja:
Readme
ISBN Äänikirja:
9789523731400
E-kirjan kustantaja:
Readme
ISBN e-kirja:
9789523731479

© Readme (Äänikirja)

© Readme (E-kirja)

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Hyvä elämä – ravintoa keholle ja mielelle – Äänikirja, E-kirja

Todella hyödyllinen ja mielenkiintoinen kirja!

Elina

🥰🤌🥰

Pille

❤️

Minttu

Ihana❤

Kiitos Karita, ostin kirjan itselleni ❤

Sari