Hyvä elämä – Tasapainon voima- Karita Tykkä

Arvostelu 4.3
9h 47min
bookCoverFor

Yhteenveto

Karita Tykän suosittu Hyvä elämä -sarja saa jatkoa!

Kehomme tekee koko ajan kaikkensa saavuttaakseen ja ylläpitääkseen tasapainon – hyvän ja vahvan yhteyden mielen, kehon ja ympäristön välillä. Tähän se käyttää niin ravinnostamme, ajatuksistamme kuin tunteistammekin saamiaan voimavaroja ja valmiuksia. Tasapainoinen ihminen kykenee sulattamaan ja käsittelemään kaiken, mitä ympäröivä maailma meille tarjoaa, ja hylkäämään sellaisen, mikä ei palvele tai voimaannuta, oli kyse sitten ravinnosta, ihmissuhteista, työstä, levosta tai tunne- ja uskomusmalleista. Tasapaino on hyvinvointia, elinvoimaa, energiaa ja merkityksen kokemusta – ajatuksia ja tekoja. Kun tasapaino järkkyy, kehon ja mielen yhteys katkeaa – keho altistuu häiriötiloille ja sairastuu herkemmin. Viestejä epätasapainosta voivat olla esimerkiksi selittämättömät kiputilat, masennus, ahdistus tai erilaiset pelkotilat.

Omilla valinnoillamme, toimillamme ja ajatuksillamme voimme auttaa kehoamme saavuttamaan ja ylläpitämään hyvän tasapainon. Se ei ole vaikeaa, mutta usein se jää arjen kiireessä huomioimatta – tai muuttuu suorittamiseksi, pakon ajamaksi. Suorittaminen puolestaan sysää kehon epätasapainon tilaan.

Kun opimme pysähtymään ja kuuntelemaan kehomme viestejä – myös niitä ikäviä, peloista ja vaikeista tunteista kumpuavia – osaamme antaa sekä kehollemme että mielellemme sen, mitä ne kulloinkin kaipaavat tasapainossa pysyäkseen.

Jokainen valintamme vie meidät joko lähemmäs tai kauemmas tasapainoa, laajentaa tai supistaa energiaamme. Palauttamalla ja eheyttämällä kehon ja ajatusten terveen yhteyden ohjaamme itsemme kohti tasapainoa – kohti hyvää elämää. Tasapainon tilassa olemme vahvassa yhteydessä itseemme ja ympäristöömme ja toimimme sydämestä ja rakkaudesta käsin – ja teemme luonnostaan valintoja, jotka tukevat tasapainoa, onnellisuutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä sisäistä ja ulkoista kauneutta.

Hyvä elämä – Tasapainon voima -kirjassa jaan kanssasi omat työkaluni tasapainon saavuttamiseen ja sen ylläpitämiseen kaikilla elämän osa-alueilla. Kerron omiin kokemuksiini pohjaten, miten voit saada kehossasi aikaan myönteisiä reaktioita ja sitä kautta eheytymistä, elinvoiman lisääntymistä ja sisäistä rauhaa.

Tietoisen läsnäolon avulla opit päästämään irti, kestämään stressitilanteita paremmin, vahvistamaan resilienssiäsi ja oivaltamaan, mikä rooli eri asioilla elämässäsi on – ja mikä kaipaa vielä nähdyksi tulemista. Pienet päivittäiset mielen ja hengityksen harjoitukset sekä oivalluttavat ajatukset pysäyttävät pohtimaan matkasi seuraavaa askelta.

Tervetuloa kanssani matkalle kohti hyvää ja tasapainoista elämää.

Rakkaudella,

Karita

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja
Äänikirjan kesto:
9h 47min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
4.2.2022
Äänikirjan kustantaja:
Readme
ISBN Äänikirja:
9789523733572

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Hyvä elämä – Tasapainon voima – Äänikirja

Inspiroiva ja kannustava. Valoisa. Pidän hyvin paljon siitä, että Karita itse lukee kirjan.

Marika

Upea kirja ja lukija ❤️

Maria

😍

Laura

Youurtjtiojdrryuuuukjqtyuuuuwbjs uutuyyryyrjjtuyutifft

Niko

Kirja antoi inspiraatiota ja suuntaa terveelliseen elämään! Karita Tykkä lukijana oli myös todella taidokas ja rauhallinen.

Jani

Hyvä elämä à la Karita

Lämmin kiitos sinulle, Karita, suurella sudämellä ja asiantuntijuudella kirjoitetuista moninaisista vinkeistä hyvään elämään. Tykkäsin! ;)

Taru

Karitan paras kirja.

Virpi

Ihana ❤

Taas kerran Ihana ❤

Sari

Helposti ymmärrettävää tekstiä ja "ohjetta"

Ihanan, tasapainoisen ja aidon kuuloinen ihminen! Mahtavaa kun luit itse ja annoit rohkeasti aitojen tunteidesi kuulua!

Anniina

Mielenkiintoinen kirja ja sai hyviä vinkkejä oman elämän ylläpitoon🧡

Aino

Karita lukeminen oli miellyttävää ja rauhallista. Suosittelen.

Marjo