Hyvän olon hormonidieetti- Kaisa Jaakkola

Arvostelu 4.1
9h 4min
164 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Tasapainota hormonisi, vähennä stressiä, hoida suolistoasi ja aktivoi aineenvaihduntaasi!

Paremman hormonitasapainon avulla poltat rasvaa kehosi ongelmakohdista, voitat väsymyksen, aktivoit aineenvaihduntaasi, hallitset stressiä paremmin, pääset eroon makeanhimosta ja näytät nuoremmalta.

Kehon pitää olla ensin terve, jotta se luopuu liiasta rasvasta. Tämän jälkeen laihtumisesta tulee helppoa: se on terveiden elämäntapojen toteuttamisen sivutuote. Lopputuloksena on kestävä painonhallinta, ei pikadieetti, jonka jälkeen kilot tulevat välittömästi takaisin. Tieteellisiin tutkimuksiin ja käytännön kokemuksiin perustuvan kirjan avulla onnistut varmasti!

Kaisa Jaakkola on Optimal Performance -valmennusyrityksen toinen perustaja, yritysten hyvinvointivalmentaja, best seller -tietokirjailija ja pienen Julius-pojan äiti. Kaisan omat hormonitoiminnan ongelmat johdattivat diplomi-insinööriksi valmistuneen naisen uudelle uralle ravitsemuksen ja hyvinvoinnin pariin.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

9h 4min

Sivut:

164

Kielet:

suomi

Julkaistu:

15.5.2020

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520421694

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789513188771

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Hyvän olon hormonidieetti – E-kirja, Äänikirja

Suosittelen

Jenni

Osin hyvää asiaa, mutta omituisia ristiriitaisuuksia. Kehotetaan lopettamaan laihduttaminen, mutta seuraavassa kappaleessa ehdotetaan laihdutusryhmän perustamista jne. Lukija on erinomainen.

Marja

Todella hyvä kirja, yksi parhaista kuuntelemistani tämän kategorian kirjoista. Iso suosittelu!

mikko

Järkevästi ja selkeästi kerrottuja asioita.

Helmi

Kirjassa säilyy erittäin hyvä intensiteetti - kuulija saa ymmärrettävää tietoa, jota pystyy soveltamaan käytäntöön. Tasa-arvoisesti miehet ja naiset huomioiva teos.

Tiina

🙏🏻

Anni-Mari