Hyvän vanhemman salaisuus- Julia Pöyhönen, Heidi Livingston

Arvostelu 4.2
4h 49min
144 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Vanhemmuus on varmasti yksi elämämme monimutkaisimmista rooleista. Vanhemman mieli täyttyy herkästi todellisista ja kuvitteellisista odotuksista ja vaatimuksista. Keskustelu hyvästä vanhemmuudesta typistyy nopeasti vertailuun erilaisista teoista ja valinnoista.

Vanhemmuudessa on kuitenkin pohjimmiltaan kyse ihmissuhteesta. Se on kasvamista yhdessä lapsen kanssa. Kun onnistut vaimentamaan sisäiset ja ulkoiset paineet, pystyt keskittymään olennaisimpaan: lapseesi.

Tämä kirja herättelee pohtimaan, mikä oikeastaan on hyvän vanhemman salaisuus. Kirja esittelee viisi lapsen käytöstä ohjailevaa tarvetta sekä konkreettisia keinoja ymmärtää lapsen käytöstä pintaa syvemmältä lapsen ja vanhemman välistä erityistä suhdetta vaalien. Kirja on käytännönläheinen opas arjen tunnepulmiin sekä empaattinen halaus vanhemmuuden ristipaineissa kamppailevalle.

On lukemattomia tapoja olla hyvä vanhempi. Tämä kirja auttaa sinua löytämään oman tapasi.

Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat perheiden tukemiseen, lapsen kehitykseen ja tunnetaitoihin erikoistuneita psykologeja, joiden motto on: luotettava psykologinen tieto kuuluu kaikille! He ovat luoneet laajaa suosiota saaneen Fanni Emotions -tuoteperheen, jonka tavoitteena on tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa.

Kirjan sarjakuvamaisista kuvituksista vastaa suosittua Perheenvarsi-tiliä Instagramissa pitävä Jenni Kuhalainen. Kuvitus tuo esiin vanhemman moninaisia tunteita samaistuttavasti ja realistisesti huumoria unohtamatta.

”Olemme kuulleet lukemattomilta vanhemmilta, kuinka tärkeä palanen Fanni-sarja on ollut myös omien tunnetaitojen opettelemisessa. Siksi halusimme kirjoittaa suoraan vanhemmille. Käytämme kirjassa yksinkertaisuuden vuoksi pääasiassa termiä vanhempi, mutta sen voi ymmärtää käsittämään ketä tahansa aikuista, joka toimii lapselle läheisenä kasvattajana.”
Julia ja Heidi kirjassa

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

4h 49min

Sivut:

144

Kielet:

suomi

Julkaistu:

15.3.2023

Äänikirjan kustantaja:

Tuuma-kustannus

ISBN Äänikirja:

9789523703773

E-kirjan kustantaja:

Tuuma-kustannus

ISBN e-kirja:

9789523703766

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Hyvän vanhemman salaisuus – E-kirja, Äänikirja

Ihanan arkipäiväinen opas. Ei tippaakaan syyllistävä 😊

Siiri

Sain tästä paljon konkreettista apua itse. Paras tämän genren kirja mitä olen itse lukenut.

Lotta