Hyvien synnytystarinoiden kirja- Sanna Stellan

Arvostelu 4.3
4h 29min
108 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Kannustavia ja liikuttavia tosielämän tarinoita luonnonmukaisesta synnytyksestä.

Tämä teos saa sinut luottamaan siihen, että synnytyksessä kaikki voi mennä hyvin. Lisäksi saat paljon tietoa synnytyksen luonnollisesta kulusta ja kivunlievityskeinoista.

Kun Sanna Stellan odotti esikoistaan, hän pelkäsi synnytystä ja luki siksi aiheesta kaiken mitä käsiinsä sai. Se avasi hänen silmänsä sille, ettei synnytyksen tarvitse mennä kuin tosielämän kauhutarinoissa tai televisiossa, jossa selällään makaava nainen huutaa tuskasta. Toisenlaisille tarinoille on tarvetta.

Hyvien synnytystarinoiden kirjassa kuullaan naisia, joilla on positiivinen kokemus synnytyksestä. He ovat kaikki synnyttäneet luonnollisesti, ilman lääkkeellistä puuttumista synnytyksen kulkuun. Kirjan tarinoissa äidit kertovat synnytyskokemuksensa niin kuin se meni. Hyvin. Inspiroivat ja koskettavat tarinat antavat lukijalleen tietoa ja turvaa, itseluottamusta sekä varmuutta synnytykseen.

Sanna Stellan on näyttelijä ja humoristi, joka tunnetaan muun muassa Siskonpeti-komediasarjasta. Esikoistaan odottaessaan hän kärsi synnytyspelosta, mutta neljä ihanaa luomusynnytystä myöhemmin, hän haluaa laittaa hyvän kiertämään ja levittää tietoa synnytyksen eri mahdollisuuksista kaikille vauvan saamiseen valmistautuville naisille.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

4h 29min

Sivut:

108

Kielet:

suomi

Julkaistu:

27.4.2022

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510481219

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510481202

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Hyvien synnytystarinoiden kirja – Äänikirja, E-kirja

Mahtavia tarinoita varsinkin ensisynnyttäjälle! 😊

Veera

Tää oli aivan mahtava ensimmäiseksi synnytyskirjaksi! Lievitti omaa synnytyspelkoa ja antoi positiivisemman kuvan synnyttämisestä. Lämmin suositus ❤️

Hanna-Kaisa

Emma

Hyvä kirja synnytykseen valmistautumiseksi

Leena

Olen iloinen, että kuuntelin tämän ennen ensimmäistä synnytystäni. 👍

Jaana

Hyvä teos luettavaksi myös synnytyksen jälkeen.

Anna

Oikein hauska ja rohkaiseva

Jenni Karoliina

Ihana, positiivinen ja innostava kirja! Todella inspiroiva ja opettava itselle. Antaa rauhaa ja varmuutta, kun oma ensimmäinen synnytys on tulossa.

terhi

Niin upeaa kuunneltavaa! 💛

Johanna

Ihanaa kuultavaa❤️

Tiina

Mielenkintoinen kirja

Anna-Sofia

Loistava kirja juuri synnytykseen valmistautuvalle

Nina

Voi kumpa tämä teos ei olisi ikinä loppunut

Heli

Täydentää ja konkretisoi erinomaisesti synnytysvalmennuksessa opitut perusasiat synnytyksen vaiheista, lääkkeettömistä ja lääkkeellisistä kivunlievityksistä. Ilman perustietoa ja ymmärrystä tarinat olisivat voineet tuntua vain kaukaisilta unelmilta ja erityistapauksilta. Rohkaisee aktiiviseen synnytykseen ja avaa mitä se todella on!

Heidi

Ihanan kannustava, loi itsevarmuutta näin odotusajalle lisää. Lämmin suositus!

Julia