Hyvinvointia vaihdevuosiin

  Tulossa oleva kirja

Äänikirja: 6.10.2021

E-kirja: 6.10.2021

Paula Heinosen odotettu kirja vaihdevuosista.

Hyvinvointia vaihdevuosiin tarjoaa uuden näkökulman aiheeseen ja oireiden taustalla oleviin syihin sekä kertoo, miten saat kehosi toiminaan ihanteellisesti.

Moni nainen huomaa vaihdevuodet selvästi ja kokee niiden huonontavan elämänlaatuaan. Oikeilla elintapavalinnoilla vaihdevuodet voivat kuitenkin olla ilon ja hyvinvoinnin aikaa. Paula Heinonen kertoo perinpohjaisesti, miten esivaihdevuodet ja vaihdevuodet ilmenevät, mitä oireiden taustalla on ja miten niitä helpotetaan ravinnolla ja elintavoilla. Kirjassa käydään läpi muun muassa rasvakudoksen merkitys, puutostilat, hormonihäiritsijät ja hormonitoiminnan tasapainottaminen sekä monia vaivaava seksuaalinen haluttomuus. Heinonen avaa myös stressin, unettomuuden ja alkoholin vaikutusta ja ottaa kantaa hormonihoitoihin. Kirjassa on lisäksi neljän viikon hyvinvointia tukeva ruokavalio resepteineen.

Paula Heinonen on funktionaalisen lääketieteen asiantuntija, joka luennoi ja kouluttaa suosituissa funktionaalisen lääketieteen ja Terveyden tukipilarit -koulutusohjelmissaan. Hän on soveltavan mikrobiologian, soveltavan biokemian ja teollisuustalouden diplomi-insinööri sekä soveltavan mikrobiologian, biotekniikan ja elintarviketeknologian tekniikan lisensiaatti. Heinonen tunnetaan myös kahdeksan vuotta kestäneestä viikoittaisesta radio-ohjelmastaan sekä kolmesta aiemmasta hyvinvointikirjastaan.

Näytä lisää