I fikonträdets skugga

I fikonträdets skugga

Tietoa kirjasta

Ny feelgoodroman av Camilla Davidsson som sålt över 250 000 sålda böcker i Sverige!

Susanne har tagit hand om sin familj i alla år, men nu är Sofia och Lovisa utflugna och Lars har plötsligt och chockartat lämnat henne för en yngre kvinna. Vid 53 års ålder måste Susanne skapa sig ett nytt liv. Först och främst hitta någonstans att bo, men också ett nytt jobb och någonstans att göra av bohaget från familjevillan.

I en avkrok på Gotland ligger den gamla mjölkbutiken, ett arv som Susanne tänkt sälja, men som tillfälligt får husera alla möbler och prylar. I lugn och ro ska hon sortera allt och hämta kraft efter skilsmässan. När en turist en dag stannar till vid mjölkbutiken och frågar vad sakerna kostar, finner Susanne att hon halvt ofrivilligt startat en loppis. En dag dyker en vresig men stilig granne upp på gården, och en kedja av händelser sätts igång som slungar ut Susanne i livet igen. Men vågar hon säga ja till allt det nya?

I fikonträdets skugga är en fristående fortsättning på läsarsuccén Liten tvåa med potential. Det är en varm och kärleksfull skildring om att resa sig när man fallit och om modet att stå upp för sig själv och det man tror på.

ruotsi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle I fikonträdets skugga