I skymningen sjunger koltrasten- Linda Olsson

Arvostelu 4
7h 14min
200 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

En av Sveriges mest uppskattade romanförfattare är tillbaka med en stark berättelse om ensamhet, vänskap, litteraturens kraft och de hisnande möjligheter som ryms i varje människas liv.
Änkemannen Otto, den nyinflyttade Elisabeth och den unga serietecknaren Elias bor i samma trappuppgång på Söder i Stockholm. De har alla hamnat i en återvändsgränd i livet och lever ensamma i sina lägenheter.

En dag hamnar en bokförsändelse som egentligen skulle till Elisabeth hos Elias. Han knackar på hos henne flera gånger för att lämna boken, men konstigt nog öppnar hon inte. Elisabeth flyter in i Elias serier och blir till en figur som han kallar Koltrasten. När de två till slut träffas lånar Elisabeth ut en roman till Elias som han mödosamt läser trots att han är dyslektiker. Otto i våningen ovanför har också ägnat hela sitt liv åt böcker och delar även han gärna med sig av sin passion.

Långsamt och med böckernas hjälp kommer grannarna varandra inpå livet och stegvis vecklar deras personliga levnadsöden ut sig över sidorna. I skymningen sjunger koltrasten är en stark berättelse som stannar kvar länge hos läsaren.

Kirjailija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

7h 14min

Sivut:

200

Kielet:

ruotsi

Julkaistu:

28.1.2017

Äänikirjan kustantaja:

Brombergs Bokförlag

ISBN Äänikirja:

9789173377508

E-kirjan kustantaja:

Brombergs Bokförlag

ISBN e-kirja:

9789173376228

© Brombergs Bokförlag (Äänikirja)

© Brombergs Bokförlag (E-kirja)