Idiootit ympärilläni- Thomas Erikson

Arvostelu 4
8h 24min
211 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Onko ympärilläsi idiootteja? Tämä kirja saa sinut ajattelemaan toisin.
Oletko joskus juuttunut puolisosi kanssa kinaan, jossa kumpikin puhuu aivan eri asioista? Oletko saanut kollegalta sähköpostia, joka on vaikuttanut tylyltä? Oletko ollut kokouksessa, jossa et käsitä mistä muut puhuvat, eikä kukaan tunnu ymmärtävän mitä sinä tarkoitat, vaikka selität asiat kristallinkirkkaasti? Oletko ajatellut, että kaikki ympärilläsi ovat idiootteja?

Yleisin syy sosiaalisiin konflikteihin on erilaiset tavat viestiä, ja jotta voisi käsittää muita, pitää ensin ymmärtää itseään. Thomas Erikson avaa konkreettisesti ja viihdyttävästi, millaisia erilaisia sosiaalisia tyyppejä on olemassa. Kirja myös opastaa, miten eri ihmistyyppien kanssa pääsee samalle aaltopituudelle.

Kirjan luettuasi havahdut takuuvarmasti huomaamaan, että idioottien määrä ympärilläsi on vähentynyt huomattavasti.

Thomas Erikson on kirjailija ja tutkija, joka on keskittynyt ihmisten väliseen vuorovaikutukseen erilaisissa yhteisöissä. Hän on valmentanut Ruotsin suurimpien yritysten johtajia. Idioottien ympäröimä? -kirjaa on myyty Ruotsissa ilmestymisvuonnaan 240 000 kappaletta
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Riie Heikkilä
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
8h 24min
Sivut:
211
Kielet:
suomi
Julkaistu:
20.1.2018
Äänikirjan kustantaja:
Atena
ISBN Äänikirja:
9789523004320
E-kirjan kustantaja:
Atena
ISBN e-kirja:
9789523004276

© Atena (Äänikirja)

© Atena (E-kirja)

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Idiootit ympärilläni – E-kirja, Äänikirja

Nice

Henri

Ei jatkoon

Marjo

Kirjassa kerrottiin ihmistyypeistä jonkun näkökulmasta ja esitettiin hänen kokemuksia työelämästä. En ymmärrä mikä tässä oli pointti.

Milla

Epätieteellinen

Elisa

Kirja täynnä laajoja kerrontoja eri luonnetyypeistä; punainen, keltainen, sininen, vihreä. Mielenkiintoinen alusta loppuun, paljon tosi elämän esimerkkejä sekä selkeä luettava.

Milja

Hyvä

Henri

Tosi hyvä 😎👍

Mika

😹👍

Teccan

👌🏼

Joni

IHANA

Essi

Hyvin kerrottu asiat selkeästi ja sillain että tällainen perus pulliainenkin ymmärtää. Ja omasta mielestäni mielenkiintoinen aihe jaauttaa ymmärtämään muita idiootteja patemmin itteni lisäks.

Ville

Hyödyllinen sukellus eri ihmistyyppeihin.

irmeli

Todella hyvä lukija

Suvi

Miksi tämä kirja on psykologia-otsikon alla? Kirjoittajalla ei ole mitään alan koulutusta ja hän on saanut Ruotsin huuhaa-palkinnon. Silkkaa höpö höpöä.

Riitta

Liian amerikkalaistyyppimen. Luokittelut liian karkeita. Ei mitään opittavaa.

Pirjo