Ihanin sinä

Arvostelu 3.9
9h 6min
194 Sivua
Tositarinoita elämästä
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Sarah tapaa Mattsin deittisivustolla, ja he aloittavat suhteen. Mats on arvostettu tiedemies ja Sarah on viimeistelemässä kriminologian väitöskirjaa aiheesta väkivalta. He ovat täydellinen pari, ja suhde etenee nopeasti. Mats haluaa mennä naimisiin heti, ja hän on yltiöonnellinen lapsesta, jota he odottavat. He matkustelevat, ostavat upean talon ja saavat lapsen, jota he ovat niin kaivanneet. Mutta pian onni kääntyy, ja Matsin kontrolloivasta käytöksestä, henkisestä väkivallasta ja lopulta myös väkivallasta tulee arkipäivää, ja Sarah joutuu osaksi perheväkivaltaa, jonka asiantuntija hän luuli olevansa.

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Tanja-Kristiina Noranta

Muoto:

Osa:

29

Äänikirjan kesto:

9h 6min

Sivua:

194

Kielet:

suomi

Julkaistu:

23.5.2022

Äänikirjan kustantaja:

Lind & Co

ISBN Äänikirja:

9789179956103

E-kirjan kustantaja:

Lind & Co

ISBN e-kirja:

9789180512572

© Lind & Co (E-kirja)

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Ihanin sinä –
Äänikirja, E-kirja

Kirjan nainen oli niin äärettömän saamaton ja typerä että välillä kuunnellessa tuntui et räjähdän. Miksi ei poliiseja AINA paikalle? Miksi jätti lapsen AINA jälkeensä ku pakeni itse? Arrrrgh. Kirjoitettu myös tosi huonosti. Lukijakin huono. Ei jatkoon.

Henna

rankka tarina kieltämättä. jotenkin roikkuminen suhteessa psykopaatin kanssa ihmetyttää. tarina oli turhan pitkä, mutta ei ihme kun kaiken maailman nippelitietoja tuli taukoamatta. mitä valiä onko persialaismattoa, rokokoo tuolia, canada coose takkeja ja minkä väriset silmälasin sangat ja hiusten väri jollakin on? miksi aina tälläisissä kirjoissa pitää olla "päiväkotitäti-lässyttäjä" lukijana.

Marko

Tosi mielenkiintoinen kirja. Tärkeä aihe.

eveliina

Järkyttävä. Lapsen pelinappulana pitäminen on tuhoisinta mitä lapselle voi tapahtua. Nämä tuomiot ovat anteeksiantamattomia ja johtaa usein lapsen kärsimyksen syvenemiseen. Paljon oli kohtia, jossa ajattelin Saran hyväuskoisuutta, mutta totuuden tietäen, ymmärrän, miten vaikeaa on päästä eroon narsistisen mieleltään sairaan ihmisen vaikutuspiiristä. Narsistien uhrit ovat syvällä suossa josta ei nousta ilman vahvaa apua ja järjellistä tuomioistuinta. Lukija sopii tarinaan joten 👍

Minna