Ihmeiden aika

Ihmeiden aika

Tietoa kirjasta

Pysäyttävä tarina katastrofista ja selviytymisestä, kasvusta ja muutoksesta.

Karen Thompson Walkerin Ihmeiden aika on henkeäsalpaava muotokuva ihmisistä, jotka yrittävät löytää tien eteenpäin alati muuttuvassa maailmassa

Aurinkoisena lauantaiaamuna kalifornialaisessa esikaupungissa 11-vuotias Julia vanhempineen saa tietää, että maapallon pyöriminen on alkanut hidastua. Tv:n täyttävät uutiset, jotka kertovat vuorokauden pidentyneen melkein tunnin yhden yön aikana. Viikkojen kuluessa päivät ja yöt pitenevät pitenemistään ja maan painovoima alkaa kasvaa. Linnut, vuorovedet ja ihmisten käytös luisuvat sekasortoon.

Maailman täyttyessä vaaroista Julian täytyy kohdata myös muutokset itsessään ja omassa pienessä maailmassaan: hänen vanhempiensa välille kasvava kuilu, ensirakkauden mukanaan tuoma haavoittuvuus, kasvava yksinäisyys ja yllättävä, lannistumaton rohkeus.

Karen Thompson Walker (s. 1980) on kirjailija, opettaja sekä entinen kustannustoimittaja ja journalisti. Hän on työskennellyt muun muassa Simon & Schuster -kustantamossa. Walker vietti lapsuutensa ja nuoruutensa San Diegossa, ja hän valmistui sekä Kalifornian että Columbian yliopistosta opiskeltuaan englannin kieltä ja luovaa kirjoittamista. Hän asuu Portlandissa perheensä kanssa ja opettaa luovaa kirjoittamista Oregonin yliopistossa.

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Ihmeiden aika