Iho - eroottinen novelli

Iho - eroottinen novelli

Tietoa kirjasta

"Haluaisin suudella sinua, jokaista ihohuokosta ja ruumiinosaa, isoa ja pientä. Haluaisin suudella sinua hitaasti ja pitkään. Olet kuin nukke, täysin turmeltumaton. Sileä, ihana, rypytön, kokonaisuus, jolla ei ole alkua eikä loppua. Niin, haluaisin jopa maistaa sen. Herään keskellä yötä ja ajattelen sinua. Haluaisin olla lähelläsi."

Miehessä on jotakin erikoista, epätavanomaista. Nainen huomaa sen jo ensitapaamisella. Mies on hieman pidättyväinen, ja hänen tummat silmänsä ovat salaperäiset ja arvoitukselliset. Hän on myös aivan mielettömän seksikäs. Ja vaikka nainen aavisteleekin miehessä jotakin erilaista, hän ei voi olla lumoutumatta tämän olemuksesta ja heidän välisestään eroottisesta jännitteestä. Ei kestäkään kauaa, kun nainen on jo valmis venyttämään sovinnaisuuden rajoja miehen vuoksi.

Iho on eroottinen trilleri, joka tarjoilee sekä kutkuttavaa seksiä, kiellettyjä fantasioita että mahdollisia taka-ajatuksia.

B. J. Hermansoniin taitavasti kirjoitetuissa novelleissa rosoisuus ja runollisuus kietoutuvat yhteen. Tekstien pohjalla oleva sävy saa lukijan pohtimaan ja kyseenalaistamaan yleisesti hyväksyttyjä käsityksiä, jotka usein liittyvät vallitseviin normeihin ja seksuaalisuuteen.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Iho - eroottinen novelli